>Kate-M Duo<


EVERGREENS 60,70 OG 80ER HITS, COUNTRY

Kate-M-Duo er bestående af Kate vokal og Anders på Keyboard, vi underholder til alle festlige lejligheder som f.eks fødselsdage, bryllupper, byfester, halballer o.s.v. Der er et festligt repertoire til dans og bla flotte evergreens under maden.Vi spiller og synger også med til medbragte sange. Vi spiller fra 3 timer og op til 7 timer, med mulighed for forlængelse. Vi holder kun en pause i løbet af aften. Lydfilerne er kun et lille udplug af vores musik

Anders Kragelund
Opvokset i Bælum som ligger mellem Hadsund og Ålborg.

Startede i en tidlig alder som bassist, for senere at skifte til Keyboards i forskellige sammenhænge. Her i blandt Ålborg bandet White med den legendariske forsanger Trevor Brice fra den Engelske gruppe Vanity Fair.

Anders har siden 1992 spillet i diverse duo sammenhæng, hvor de har underholdt til privatfester/byfester og til idræts afslutninger. Anders har stor erfaring i at arrangere musik, og korstemmer.

Kate Madsen
Opvokset i Fredericia og er nu bosat i Hammel som ligger mellem Århus og Silkeborg.

Kate startede i en sen alder med at synge, men man må sige at det har hun klaret med bravour, hun har sunget i forskellige band sammenhæng, blandt andet Nightqueen, som i tidernes morgen var band for selve Debbie Cameron.

Siden da har hun udgivet et par singler inden for dansktop genren, og har i 2012 optrådte i Top Charlie i talent hjørnet ved Anne Herdoff.

Men sæt hende endelig ikke i bås, Kate synger alt lige fra dansktop til blød rock, på den fede måde
Kate har en varm og alsidig stemme og gengiver sangene både med tanke for originalversionen og med personligt præg.


Startsiden
Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere