>Formatorkester<

Forside/menu

Allegro er Rochester & vestlige New Yorks PREMIER PARTY BAND!

Dette 8 stykke ensemble har mandlige og kvindelige vokal, en fabelagtig horn sektion og en rytmesektion, der skydes festen i højt gear.

Allegro medlemmer er erfarne, alsidige musikere. Mange har udført med verdenskendte kunstnere som: Ray Charles, Tony Bennett, Johnny Mathis, Donna Summers, Mel Torme og Michael Civisca for blot at nævne et par stykker! Som
et resultat, vi er i stand til at udføre en bred vifte af musik fra 20'erne til nutidens top-40.

Allegro indeholder også en DJ, der vil spille easy-listening musik til din middag time og dansemusik mellem band sæt. Dette giver dig Nonstop Underholdning! Uanset om du organisere en privat fest, festival eller bryllup, gøre din særlig begivenhed en affære at huske med det personlige præg af Live musik.

Valg Allegro til din underholdning vil garantere din fest bliver uforglemmelig!

Mansfield Avenue er en sjov, energisk band, der dækker dine foretrukne moderne og klassiske pop, rock og jazz melodier. Uanset om du leder efter en elegant cocktail time eller en gyngende danse-party bryllup, har vi den alsidighed og erfaring til at gøre enten en smash hit!

Koncernen har en omfattende sætliste kan nemt tilpasses dine behov, lige fra ballader til kørsel dans og rockmusik. Hvert gruppemedlem har mange års erfaring at spille for bryllup receptioner, private og firmaarrangementer, fester, fundraisers og klubber rundt om i større Rochester hovedstadsområdet.

Mansfield Avenue optræder som duo (guitar / nøgler) eller trio (guitar / nøgler / trommer) for en mere rocking / dans oplevelse. Uanset hvilken konfiguration du vælger, Mansfield Ave producerer en fyldig lyd og fantastiske harmonier, leveret ved hjælp af en professionel lyd setup og fremvist af levende lys. Vi leverer også indspillet musik efter eget valg for pauser, plus vi tilbyder også levende bryllup ceremoni og cocktail time musik.

Når du bestiller Mansfield Avenue til dit arrangement, vil dine gæster rave.

Den PopShow Band er et udsnit af Las Vegas underholdning, inden en fest band format. Vi bruger sjove figurer og dans rutiner til at fremhæve din dansemusik (alt fra Big band, Diskotek, 50 s -80 s, Motown + nuværende klub & top 40 melodier) Elvis, Beyonce, Austin Powers, Madonna, Billy Idol, Cyndie Lauper, Michael Jackson, Charlies Angels, Wonder Woman, Donna Summer, Tina Turner, Justin Timberlake, Barbara Streisand, Britney Spears, Shrek fe, & Jennifer Lopez er et par af de sange, rutiner og parodier.

Vi udfører. Blændende lys, kostumer og lyd er sikker på at imponere gæster på dit næste arrangement. (Bryllupper, firmafester mitzvahs, Proms, og Graduations- vi har spillet dem alle) Vi ser frem til at udføre på din næste funktion.

Kommentarer fra tidligere klienter:
"Jeg vil gerne benytte lejligheden til at personligt takke dig og alle dine bandmedlemmer for den fremragende præstation du angav ved vores bryllup. Beth og jeg havde mange komplimenter betalt til os af vores gæster på dine vegne. Vi var meget glade både din professionalisme samt præsentation, og vil nemt anbefale dine tjenester uden tøven. Desuden har vi virkelig sætter pris på fleksibilitet, du viser i den brede vifte af musik, du udførte (Van Halen var awesome). Tak igen og hatte off til et fint stykke arbejde! "

Relaterede kunstnere: 

Alex og Mogens
Anders Tind & Tommy Rasmussen
B1 og B2 - Brian Schou - Bjørn Larsen - festjysk musikerunderholding
Bank og Røverne
Bent Junker - spise og balmusik
Birger og Poul
Blue Notes

Carsten Bo og Jon
Claire
Claus Jeppesen Vestlandmusik

Connect

Duo De Luxe
Enrico Rosa formidling
Eva & Constantin 2 solister
Full Circle irsk folkemusik Zourab Chatberachvili og Tom Gottenborg
Funtex

Gang i Gaden

Yo-Yo

0VSM951P951OB2
Kvintetten car1di2gans