>Funtex<

Lyt til Funtex . Booking forespørgsel

Funtex

Alsidighed er nøgleordet !

René Schmidt har et samarbejde med forskellige professionelle musikere i forskellige aldersklasser - så duoen kan sammensættes efter behov og ønsker.

Det har altid været en ambition hos Funtex at få lejlighed til at optræde med repertoiret til livets fester.

Under middagen underholder pianisten/guitaristen, som spiller højdepunkter fra populærmusikken i form af evergreens fra musicals, film og revyer. Alt sammen musik med vibrationer, der ikke blot skaber en hyggelig og festlig atmosfære ved en lækker middag med en god flaske vin, men som også danner rammen om et repertoire, hvor pianisten/guitaristen inviterer gæsterne på en musikalsk rejse til mange forskellige steder og stemninger. Endvidere kan der blive spillet de mest efterspurgte stykker for den akustiske spanske guitar - hvilket også har en elegant effekt til receptioner. Som yderligere variationsmulighed kan klaveret akkompagnere guitaren i nogle af disse. Det er naturligvis en selvfølge, at der akkompagneres til festsangene, hvis dette ønskes.

Til dansen lægger Funtex stor vægt på kontakten til gæsterne og gør alt hvad de kan, for at skabe en uforglemmelig fest. Den spanske guitar bliver udskiftet med en el-guitar og pianoet bliver udskiftet med et keyboard - og begge musikere synger. Repertoiret består af udsøgte dansehits fra 50´erne op til nutiden. Belysningen, som er en vigtig del af musik - og festoplevelsen, ændres, således at lokalet med et trylleslag bliver forvandlet til et eksklusivt dansested. Udover et højt kvalitets niveau er en humoristisk og personlig optræden en naturlig del af duoen, men naturligvis med stor respekt for hvorledes kunden ønsker arrangementet skal forløbe.

Ønsker kunden et skræddersyet musikalsk indslag i f.eks. en kirke, kan dette også klares, da duoen har et samarbejde med forskellige musikere og sangere.

Kort sagt: Funtex er en duo med et stort bredt repertoire, der dækker hele festforløbet fra start til slut.

René Schmidt er autodidakt komponist og musiker. Han har komponeret musikken til bl.a. DR TV udsendelsesrækken ”Turen går til…” med Jens Okking som rejser igennem Danmark ad Margurite-ruten. Senere kom TV2´s udsendelsesrække ”Vildmarksliv” med Lene Gammelgaard som bestiger bjerge i Østrig, Sverige, Norge og Grønland. Endvidere har han komponeret kendingsmelodien til EM i kunstskøjteløb der blev afholdt i Brøndbyhallen. Europamesterskabet blev transmitteret til hele verden og gennemsnitligt set af 12 millioner seere. Yderligere har han siden 1991 komponeret musik til mere end 300 TV udsendelser sendt på bl.a. DR TV, TV2, Kanal 4 og DK4 - og har derved samarbejdet med en bred vifte af kendte danske skuespillere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu:
Startsiden . Artister . Børneaktiviteter . Børneunderholdning . Country . Danseorkestre . Diskoteker . Duo musikere .
Folkemusik og viser . Foredrag . Gospel . Jazz . Klassisk musik . Komikere . Konferencier . Musikere søges . Receptionsmusik . Rock og Blues . Serveringsteater . Solister . Solo musikere . Street Parade . Tryllekunstnere

Musiker-Børsen ApS -  Aage Jørgensen - Slåenvej 3 - 6600 Vejen - telefon 75 36 34 40 - aage@musiker-boersen.dk

Relaterede kunstnere:
::0173.181 Nis Boesdal:: Foredragsbooking . ::Flemming Jensen - jokende skuespiller - foredragsbooking:: . Nicolai Moltke-Leth - livskontrol - osteklokke - 0254.1198 . Mette Bloch - Temposnak - 0255.3758

Her kan du se en liste over alle vore orkestre:

6Feet
Albatros Danceband
Antonelli Orchestra

B1 og B2 - festjysk musikerunderholding
Back To Blue
Bacons
Bad Influenze - Fredrik Wallin
Batman & The Jokers
Bierfest Orkester
Bittersweet
Bjørn og Okay
Blue Hawaii

CantusTyrolerne
Casper Panduro 08062011.165925
CC and Lee
Chiliband - Vibeke - Mette - Jonny
Collage
Company Band
Connect
Cool Cats
Copy Right

DanBand All Stars - pakkeløsning - firmafesten
Davids Decible
de4esser
De fynske tyrolere
De Glade Jyder
::Dreamband - musikalsk kvalitetsgaranti::
Fede Finn - Funny Boyz - Maud - sangerinde
Fenders
Festetten
Festmaskinen
Flyers
FOXX
Freaks
Funkarella - dynamisk blanding af dansevenlige hits
Gemalerne
Gentlemen
Gladsaxe pigegardes tyrolerorkester
Goodfellas Danceband Viseguymusic
Good Times - appelerende musik - Alistair Foster - Klaus Lorenzen
Grand Prix De Luxe
Groovy Minds - Funky Smoothjazz
Happiness Dance Band
Heaven
HitDeluxe Partyband
Hitmaskinen
Hitshakers - herlig - hårdtrykkende dansemusik
Ib Glindemann's Orkester
Jan og Sunny Boys
Jays
Jordans Drive