>Bank & Røverne<

 Forside/menu * Booking forespørgsel * Video

 

Bank & Røverne     

 

De kan li' det
Bank & Røverne
spiller, synger først og fremmest, fordi de kan li' det - tydeligvis, fordi de harmonere supergodt sammen.  En masse andre orkestre spiller bedre end os, men vi har det sjovt, når vi står deroppe, det smitter nok af, siger Bank og Røverne.

Det kan godt være, at de rent musikalsk bevæger sig på gennemsnittet for balorkestre - men bandet er særdeles godt syngende - måske endog blandt de bedste. Denne aften er de to lokale drenge i fuld sving med at rigge instrumenter og højtalere til.

De to musikere har netop holdt fyraften fra fuldtids arbejde. Instrumenter, lys gøres klar til bal i hallen, hvor BI har inviteret til deres 25 års jubilæumsfest med 600 gæster til spisning - bal. De hurtige replikker fyger over scenegulvet og returneres omgående af modtageren.

Tonen mellem Bank & Røverne er som altid rå, hjertelig. Og humøret får efter sigende et ekstra skru i vejret i omklædningsrummet, lige inden de går på scenen. - Omklædningen er sådan det vigtigste, der varmer vi op, siger Max Vissing, mens han knokler med lyssætningen. Hver mand sin opgave - og de ved nøjagtig hvem, der gør hvad. - Det skal jo både se ud af noget og lyde af noget, siger Henrik Bank.

Jeg har faktisk altid spillet musik, og det meste af tiden har jeg også levet af det, fortæller Bank og Røverne. Det er traditionel festmusik, som orkestret leverer. Også kaldet ”suppe, steg og is”-musik. Han har blandt andet haft bandet xy og spillet med i orkestret YV. En enkelt gæsteoptræden hos BOT er det imidlertid også blevet til.

Bank & Røverne er taknemmelig for, at de har fået mulighed for at leve af sin hobby - musikken. - Det må jo være ethvert menneskes drøm at beskæftige sig med det, som man holder allermest af. Det er da fedest, lyder det med drenget betoning fra musikerne

Vil stadig spille selv
Selv om Bank & Røverne nu er blevet butiksejer, så har han dog ikke tænkt sig at stoppe med at tage ud for at spille. - Det er et fedt job, og jeg elsker at komme ud at spille. Du er med til at skabe en fest for folk, og du møder en masse glade mennesker. Det vil jeg blive ved med.

 

Startsiden
Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere

Lyt til Rocklett Danceband

Relaterede kunstnere:
:.Birthe Kjær.: 40 års jubilæum . Cafe Kølbert - hele Danmarks serveringsteater . Festmaskinen: 4 - 5 - 7 - 9 - 11 musikere - booking . Lars Herlow: Klassens Tykke Dreng - booking . Anne Marie Helger:: Komikøs - søllement - unplukket forestilling med Anne Marie Helger . Lars Hjortshøj: Bundsolid komiker - performer . ::Lasse Rimmer:: Komisk føde til intellektet og de dybe lattermuskler