>0VSM951P951OB2<

Forside/menu

Undslippe det sædvanlige med 0VSM951P951OB2.

Med verdensklasse talent og ubesværet stil, dette parti kraftcenter forvandler hver event-fra rustikke vingård bryllupper at luxe byerne soirees-i større-end-livet erfaringer. Ved en A-Town parti, har du mere sjov i et par timer, end du har haft i år.

Afspilning af fantastiske begivenheder i hele den sydøstlige og rundt om hele landet siden en 2010 debut, 0VSM951P951OB2 er en omhyggeligt kurateret kombination af kunstnere med imponerende musikalsk, vokal, dans og teater oplevelse. Med genoptages, der omfatter forestillinger sammen folk som Bruce Springsteen, The Black-Eyed Peas, og Stevie Wonder, bandets medlemmer hver især bringer til scenen af ​​en kombination af unikke talenter. Sammen danner de et magnetisk energi, som vil lokke alle partygoer til dansegulvet.

0VSM951P951OB2 forestillinger er designet til at opbygge momentum og slutte med et brag. Med intuitiv timing finpudset gennem års på scenen erfaring, disse kunstnere er mere end blot musikalske kunstnere; de er erfaring kunstnere. Bandet ved præcis, hvornår at fremkalde den helt rigtige melodi til at holde gang i festen stærk: fra tidløse klassikere til moderne hits fra groovin 'funk til sjælfulde, langsomt brændende ballader. Og alle tre sangere præstationer kemi er smitsom, vækker den følelsesmæssige levering af næsten enhver fan-favorit af de sidste 60 år ... fra Bruno Mars til Frank Sinatra, og fra Beatles til Katy Perry og Beyonce.

På det personlige plan, de optrædende i 0VSM951P951OB2 ved, at de er heldig at fejre livets lyseste øjeblikke med deres klienter. Dette band sætter standarden for en ny form for underholdning: en, der blander fantastisk levende musik, ubestridelige ydeevne artisteri, personlig karisma, og autentiske venlighed til at skabe ekstraordinære erfaringer.

Det sker kun én gang i livet. En gruppe af musikere mødes og finde en unik kemi, som skaber musikalsk magi. I 1984 blev en sådan et band dannet i Atlanta, GA.

Den Tams, der var behov for en dynamisk backup band for deres legendariske show, håndplukket denne gruppe af spillere. De blev kendt som 0VSM951P951OB2, og fra det første øjeblik de ramte scenen, alle indså, at dette var noget særligt.

0VSM951P951OB2 er en forskelligartet gruppe af talents- en syv medlem gruppe med fem bly vokalister og en tre stykke horn sektion. Bandet har omhyggeligt udformet deres afspilningsliste for at inkludere musik fra Big Band og standarder op til nutidens foretrukne hits. Selvfølgelig, deres brød og smør er sange, du elsker fra 60'erne og 70's- Soul, R & B, Strand Musik og selv de bedste af Disco æra. Med en smitsom tilbage slag perfektioneret af år på R & B kredsløb, er der ingen måde du kan holde dig fra dansegulvet. Hvis der er én ting, der definerer denne gruppe, er det: Uanset hvad de vælger at spille, du absolut kan ikke sidde stille! Gruppen er fuldt selvstændig, transporterer deres egen lyd og lys. Alt du behøver er en fase og et par dansesko!

Relaterede kunstnere:

Alex og Mogens
Anders Tind & Tommy Rasmussen
B1 og B2 - Brian Schou - Bjørn Larsen - festjysk musikerunderholding
Bank og Røverne
Bent Junker - spise og balmusik
Birger og Poul
Blue Notes

Carsten Bo og Jon
Claire
Claus Jeppesen Vestlandmusik

Connect

Duetten: Pia Kamp Brincker - Ovin Klein Olsen
Duo De Luxe
Enrico Rosa formidling
Eva & Constantin 2 solister
Full Circle irsk folkemusik Zourab Chatberachvili og Tom Gottenborg
Funtex
Holm & Jerry 2 kompetente musikere

J.C. Band
J. K. Sound
JonssonHarvej
Just Two - Albatros Danceband

Kate-M Duo
Konexion - fra 50 - 3.000 gæster
Lasse & Asger