>DJ Heini fællessang og højt tyrolerhumør - book her<

 

DJ HeiniMed mere end 20 års erfaring i DJ branchen, tager den unge og talentfulde DJ Heini dig med på en musikalsk rejse, fra skihytten i Tyrol til Oktoberfesten i München.

Uanset om du skal holde din næste fest som tema, bryllup, fødselsdag eller andet, er DJ Heini et uovertruffet valg som Disc Jockey og Entertainer.

DJ Heini stammer fra Miltenberg i Tyskland, som er en mindre landsby i staten Bayern. I starten af 90'erne kom han til Danmark, hvor han er opvokset og hvor han tog hul på sin DJ karriere. Heini taler flydende tysk og er det ideelle valg til Oktoberfesten, Bierfesten, Tyrolerfesten eller Afterski.

DJ Heini leverer et troværdigt og autentisk topunderholdende show, som foregår på tysk. Musikken er nøje udvalgt, som får stemningen og øllet til at flyde. Har du været til Oktoberfest i München, så kan du forvente dig Tyrolermusik og fællesskål når Heini spiller op under middagen. Skal der danses, stiger tempoet med nutidens genkendelig hits samt Evergreens!

Uanset hvilken fest du skal holde, sørger DJ Heini for at afstemme musikken med kunden. Skal det være temafest, vil der blive spillet musik som er tilpasset det enkelte tema. Afvigelser kan der naturligvis forekomme, efter kundens ønske, eller hvis der aflæses andre ønsker fra publikum.

Musikken er en blanding af kendte hits fra blandt andet Oktoberfesten og de populære skidestinationer. Oldies But Goodies samt det mere moderne.

Et udvalg af de største hits:
Atemlos durch die Nacht
An Der Nordseeküste
Anton Aus Tirol
Cowboy und Indianer
Das rote Pferd
Einer geht noch rein
Ein Prosit der Gemütlichkeit
Fliegerlied
Hey Baby
In München steht ein Hofbräuhaus
Ich kauf mir lieber einen Tirolerhut
Joanna
Kufsteinlied m.f.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music