>Tailors - En munter trio - book her<

 

 

Tailors er en munter og udadvendt trio, der forstår at tilpasse repertoiret efter publikum.

Et munter band - et glad publikum

Musikken skal være i top og her Tailors er kendt for at være meget ambitiøse. Bandet gør meget ud af, at komme så tæt på den originale udgave som muligt. Hertil kommer lyssætning, påklædning og fremtoning.

De vil skabe den stemning, som publikum kan lide. Tailors tilbyder musik til en række forskellige arrangementer, som firmafester, byfester, markedspladser, større privatfester og som live band på diskoteker og populære dansesteder.

Bandets repertoire omfatter alt fra stille dinérmusik til festlig dansemusik, med mere end 24 års erfaring og en stor, blandet sangskat, er der garanti for den rigtige stemning til enhver fest.

Lars er den muntre og udadvendte, som har publikum med sig fra start til slut. Lars er ham med den lune humor og de ind imellem ret skøre kommentarer og påfund. Han er pop drengen med glimtet i øjet og charmen er i top! Og nej, han er ikke i familie med Steffen Brandt (selvom mange spørger os), men både udseendemæssigt og musikalsk set kunne han nemt ha’ været det. Lars er nemlig ”the Master of the Lead-guitar” i Tailors. Han havde som 14 årig for første gang en guitar i hånden og er siden kun blevet bedre og bedre.

Lars er perfektionisten, som er dygtig til, at gengive de originale guitarsoli, både teknisk og lydmæssigt. Desuden har Lars også tillært sig kunsten at spille på tangenter.

Lars er medstifter af Tailors, og har hermed, som den eneste i den nuværende ”besætning”, været med helt fra begyndelsen i 1978.

Udover Tailors, har Lars sideløbende været engageret i et band som spillede syremusik. Og Hovedgårds skoleorkesters Big Band. Desuden er det Lars, som falder først i søvn i Tailors bussen på vej hjem fra en arrangement (der går højest 2 minutter!!)

Jan er typen, som man ikke kan lade være med at smile til, både fordi han selv er meget smilende, men også fordi, at det som regel er Jan, som kommer med de sjove kommentarer og skøre fysiske udfoldelser på scenen.

Jan har som sanger den misundelsesværdige egenskab at kunne synge perfekt uden at varme sin stemme op. Han har en ren stemme, som samtidig kan gøres dyb og fyldig. Jan er opvokset med musikken, og startede allerede sin orkester-karriere i folkeskoleårene. Han kom med i Tailors i 1989 som sanger, men han har siden tillært sig at spille keyboard og guitar.

Jan er eksperimenterende og har en stærk vilje som gør, at han ikke giver op, men er vedvarende og kæmper til han har nået sit mål. Udover disse tre førnævnte titler kan Jan nu også kalde sig producer. Vi besluttede os for at lave en cd, og Jan satte sig ind i computerprogrammet, som gjorde det muligt for os at lave cd´en selv. Jan er i Tailors sammenhæng manden med de mange titler.

Yvonne har sunget sig gennem de sidste årtier og er en meget erfaren sangerinde der kan sit kram. Om det er fra nye hits til de gamle klassikere, leverer Yvonne altid glad og smilende varen til UG.

Energi, indlevelse og nærvær er kodeord for den populære sangerinde, der elsker sit publikum. At stå på scenen er en livsstil for Yvonne, der har optrådt siden den tidlige ungdom, som Revy -sangerinde, Rock -mama, Country -chick og Dansemus….

I Tailors oplever i Yvonne som det hele, paletten er fuld.

Når Yvonne synger, bliver man glad indeni!​

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music