>Festmaskinen - 4 - 5 - 7 - 9 - 11 musikere<

 

Festmaskinen - 4 - 5 - 7 - 9 - 11 musikereFestmaskinen er et af landets mest anerkendte backingbands.

Et kollektiv af højt estimerede
og dygtige musikere, der med stor musikalitet, nerve og stilistisk sikkerhed, backer enhver solist.

Orkesteret er med sine 15 år på bagen og sit samspil med landets største solister - der favner navne i spændet fra Peter Belli til Tina Dickow, fra Michael Bundesen til Rasmus Seebach og fra Birthe Kjær til Nik & Jay - et af landets mest veletablerede backingbands.
Og artisterne elsker at spille med dem.

Festmaskinen har en unik evne til, med deres åbenlyse passion for musikken, utrættelige energi på scenen og snorlige professionalisme, at skabe en synlig og hørbar kemi mellem artist og band. En energi og varme, som rækker ud, løfter og smitter af på publikum.

Men Festmaskinen er mere end et professionelt backingband. Det er også et liveband, der tager sagen i egen hånd og trækker fuldt dansegulv med et bredt repertoire af egne coverversioner.

At Festmaskinen spiller backing på Rasmus Seebachs liveudgivelse af ”Du’ det dejligste”, optaget live i Royal Arena foran 13.000 gæster, og at bandets blæsergruppe ”The Rusty Trombones” turnerer fast med Lukas Graham, er blot et lille kuriosum.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music
Festmaskinen er et af landets bedste partybands. Har siden starten i 2003 spillet i gennemsnit 100 jobs om året i såvel ind som udland.
De er et af de dansebands, der sætter spor!

Tag endelig navnet helt bogstaveligt, for når disse toptunede, velspillende og velklædte musikere starter op, skal der meget til at standse dem igen. Natten er og bliver for kort, for publikum giver kun modvilligt slip på dette populære orkester, der med sit sublime spil trykker serie efter serie af tophits ud gennem højttalerne.
Vi taler om et stort og bredt repertoire, der spænder vidt indenfor de sidste 50 års musikhistorie.

De rutinerede, konservatorieuddannede musikere i har spillet i utallige sammenhænge igennem årene, og nu har de samlet brikkerne til denne velsmurte Festmaskine, der giver maksimal udnyttelse af gutternes sublime musikalitet og professionelt sceneshow. Musikerne har bl.a. turneret og indspillet med: Michael Learns To Rock, Tintin og Hårtørrerne, Jonz, Ester Brohus, Klaus Pilgårds Orkester, Humleridderne, Det Jyske Underholdningsorkester, Helle Hansen Group, Hopscotch, Johnny Logan.

Bandet optræder altid med de 5 musikere sammen med to korpiger, to blæsere og en percussionist, i alt 10 personer.

Bandet kan også bookes med en udvidet blæsersektion og en velsyngende solist til at croone sig igennem et repertoire af swingklassikere og Sinatra hits.

Bandet kan f.eks. bookes sammen med kendte solister: Anna David, Laura, Monique, James Sampson, Sanne Salomonsen, Anders Blichfeldt, Annette Heick, Lis Sørensen, Morten Remar, Ivan Pedersen, Maria Montell, Michael Carøe, Zindy Laursen eller Rikke Mølgaard.

Festmaskinen kan medbringe en pianist til at spille ved middagen

Hvis du gerne vil høre klassisk musik kan du booke bandet med strygekvartet under middagen. Og er du fuldstændig vild med bigband genren, stiller Bandet da gerne med en udvidet blæsersektion og en velsyngende solist til at croone sig igennem et repertoire af swingklassikere og Sinatra hits.

En velsmurt Festmaskine:

5
Jimmi Riise: Leadvokal, guitar, tenorsax, fløjte og piano
Klaus Lorenzen: Guitar and vocal.
Kristian Fogh: Piano og keyboards
Mikkel Riber: Bas
Kim Thomsen: Trommer og programmering

7
Anne Holt: Vocal
Ena Egelund: Vocal

9
Nikolaj Bøgelund: Trombone
Lars Vissing: Trompet

11
Michael Bladt: Tenorsax
Nis Toxværd: Baritonsax

Når dette hold toptrænede musikere fra Festmaskinen, som brænder af drive og spillelyst indtager scenen i teltet, hvad tror du så der bli'r?
Rigtigt gættet: FEST!

Jimmi Riise, Festmaskinen
Jimmi Riise er musiker i og bandleder af Festmaskinen, der har spillet med en lang række store danske solister.

Hvor meget ændrer I sætlisten i forbindelse med arrangementer i juleperioden?
”Vi spiller sjældent efter en egentlig sætliste – vi mærker i stedet, hvad publikum har brug for og lyst til. Men julen tager vi ikke megen hensyn til, der er jo rigelig af kravlenisser i Magasin og andre steder. Dog er det sket, at “Last Christmas” sniger sig frem, når snapsen har fået fat i en god fest.”

Hvilke numre oplever I især er populære hos publikum i juleperioden?
”Vi oplever faktisk, at det kan være helt forkert at trykke 20 julenumre af i hovedet på en god fest. Vi ved dog at “Jul det er cool” og “Last Christmas” altid gør folk julekærlige.”

Kan I mærke finanskrisen?
”Krisen har haft fat i alle i Danmark. Musikbranchen er naturligvis mærket af den nedgang, som industrien og landet generelt har mærket. Festmaskinen er relativt privilegeret i dette spil – men naturligvis har vi også mærket et fald i arrangementer. Vi glæder os dog over, at der er en klar fremgang i virksomhedernes lyst til at bruge musik og underholdning.”