>Alpenspetakel - tyrolerkoreografimusik - book her<

 

 

Alpenspetakel tyrolerkoreografimusikALPENSPEKTAKEL– direkte fra Tirol
"Så er det SHOWTIME igen, gutter" - det er mottoet for "Alpenspektakel" fra Westendorf i Tyrol.

At der ligger mere bag udtrykket: „SHOWTIME" end det der sædvanligvis sker på de traditionelle ølfester, og til tyroleraftener, det bør du selv overbevise dig om.

Chefen for "Alpenspektakel" Peter Aschaber, sammenfatter gruppens succes i denne ene sætning:" Hør nu her - det er for lidt i vore dage, bare at tage en "morsom" hat på og spille. Og han siger det på klingende tyrolerdialekt, og med et glimt i øjet.

Ikke mindre end 32 instrumenter behersker "Alpenspektakel" - herunder sækkepibe, 4 alpehorn, panfløjte, syngende sav, kontrabas plus en hel række mere eller mindre eksotiske instrumenter.

Engelbert, der er bror til Peter, spiller endda på trompet og basguitar - på samme tid. Det er også ham, der fortryller publikum med sit romantiske harpespil igen og igen.

Mario, spiller på harmonika og keyboard, og er gruppens klovn. Han hvirvler igennem salen, imedens han spiller på harmonika med boksehandsker på, han springer op på stole og borde, mens han udstøder sine tyrolske urskrig, der går igennem marv og ben! Desuden behersker han den syngende sav og adskillige blæseinstrumenter.

Den fjerde i rækken, Martin, er en mimikkunstner, der savner sin lige. Han suser fra den ene solo til den næste, spiller romantiske melodier på sin klarinet og behersker derudover 7 forskellige instrumenter.

Men "Alpenspektakel" glemmer ikke deres rødder og de giver talrige typiske tyrolernumre på bedste vis. Peter Aschaber skriver selv sine numre og gags og står også for koreografien til showet.

Der er ikke et øje tørt, når Peter og co. kryber i kilten og Peter forvandler sig til "Mr. Scott", der spillende på sækkepibe får salen til at koge.

Og publikum griner, så tårerne triller, over Hans' mavedans, amatørbandet, "The Magical Sensation", HUTUH - urmennesket, rockshowet, osv. osv.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music