>Eigil Linddahl - country-pigtrådssanger<

 

Eigil Linddahl - country-pigtrådssangerMusiker Eigil Linddahl henvender sig til det brede publikum med country inspirerede musik, både til private, foreninger, markedspladser, friluftscener, pubs, byfester mv.

Eigil Linddahl har mange års erfaring, synger og spiller guitar så det når ud over rampen, han er populær og spiller både country, rock, og mere folkelig musik. Ved fester spiller han også dæmpet dinermusik. Eigil Linddahl har været på dansktoppen og har optrådt på TV.

Eigil Linddahl kan også bookes sammen med en eller flere musikere.

Randers-sangeren EIGIL LINDDAHL har været viden om i sin musikalske karriere. Eigil Linddahl startede i sin pure ungdom som pigtrådssanger – musikstilen som igen i dag er populær – kaldet tresser musik ! I halvfjerdserne etablerede Eigil et af Midtjyllands populæreste danse-orkestre – KEEP ON. Med dette orkester turnerede Eigil landet tyndt inden han trak sig tilbage for en tid at blive restauratør. Livet ”på landevejen” trak dog mer’ og mer’ i den ”gamle cirkushest” og sidst i firserne havde Eigil etableret et nyt orkester – denne gang med vægten lagt på country-musikken.

Flere indspilninger af såvel egne som andres numre blev udgivet på plade, og det blev til flere Jukebox-hits – bl.a. ”Lim På Stolen” og den første udgivelse af ”Himmelhunden” som omgående viste sig at blive et hit af dimensioner. Eigil’s version blev dog trukket tilbage af pladeselskabet, da man ikke kunne blive enige med rettighedshaverne, hvorefter det blev en anden dansk kunstner der løb med ”laurbærrene”. Eigil havde på en tur til Sverige hørt Hasse Andersons originalversion af ”Himmelhunden” og tog den med til Danmark – resten er vist historie.

Han har opnået et stort trofast publikum, efter mange års optræden. Publikum er med når han optræder. Eigil Linddahl er et sikkert kort når det drejer sig om country inspireret musik til enhver lejlighed.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music