>Country Sisters - entusiastisk pigeband<

 

For 20 år siden startede en gruppe af entusiastiske piger det første pigeband i Europa, som udelukkende spillede countrymusik, nemlig Country Sisters.
Den første gang man så bandet på en europæisk scene var i 1989. Siden dengang har de spillet næsten 400 jobs i Europa, og i den senere tid har de også optrådt udenfor Europa.

Den bandbesætning der er i dag har eksisteret siden 1995. Alle medlemmerne i bandet er usædvanlig musikalske og utrolig dygtige dansere. De har alle en flot konservatorie uddannelse – nogle af dem studerer stadig – det yngste band medlem er kun 16 år gammel. Lederen af Country Sisters Sonia siger : ”Jeg har været utrolig heldig, når jeg har ledt efter nye bandmedlemmer. Ved hver udskiftning har jeg været heldig at finde en pige med endnu større talent end den foregående. Det har også lykkedes mig at finde en pige, som går godt i spænd med resten af bandet, da det jo er utrolig vigtigt, at vi alle nyder at arbejde sammen”.

Bandets program er meget bredt sammensat – man vil finde alle stilarter indenfor countrymusik lige fra klassisk country over de sidste nye moderne countryhits, cajun, bluegrass, gospel til rock’n’roll.

Deres trådløse lydtransmission til både instrumenter og mikrofoner giver bandet stor bevægelsesfrihed, og sætter dem i stand til at udføre specielle country danseshows på scenen. Denne fordel udnytter bandet til publikums store tilfredsstillelse. Specielt byggede hvide musikinstrumenter, kostumeskift og den tætte kontakt med publikum – gør hele sceneindtrykket perfekt. Bandet har i dag 4 solo vocalister, som alle kan spille på mindst 2 forskellige musikinstrumenter, hvilket sammen med ovennævnte gør, at Country Sisters leverer et enestående show.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music