>Tryllenissen Tralifax<

 

Tryllenissen Tralifax

Tryllenissen Tralifax er en sjov og underholdende nisse, som kommer på besøg til juletid for at underholde og fornøje alle børn og voksne.

Børnene får sig en dejlig juleoplevelse som de vil kunne huske i lang tid.

Prøv at se her på siden, hvad Tryllenissen Tralifax kan gøre for netop dig.

Tryllenissen Tralifax har fået lov til at låne julemandens store tryllekiste. Den har han med når han kommer for at lave det sjove juleshow.

Sammen med børnene går Tryllenissen Tralifax på opdagelse i tryllekisten. Her finder de mange sjove og underholdende ting. Blandt andet er der fyldt op med forskellige tryllenumre som passer til den søde juletid. Der er trylleri om både Julemanden, Rudolf med den røde tud, juletræer, julepynt og meget andet.

Børnene får igennem hele showet mulighed for at deltage aktivt i hvad der sker. Det giver dem en spændende og huskeværdig oplevelse, som vil blive set tilbage på med glæde, i meget lang tid.

Juleshowet kan afsluttes med at børnene og Tryllenissen Tralifax synger et par gode julesange sammen. Juleshowet varer ca. ½ time. Det kan eventuelt udvides med slikposer m.m.

Hvis Tryllenissen Tralifax skal underholde i en butik eller indkøbscenter eller lignende, så kan der jo ske det, at der ikke altid er mulighed for et almindeligt Nisseshow. Derfor kan han også tilpasse sig sådan en situation.

Han kan nemlig også lave balloner, hvilket altid er meget populært hos børnene. Han kan også lave små tryllenumre rundt omkring uden rigtige sceneforhold. Eller hvad med at han uddeler slikposer eller små gaver med trylletricks.

Tryllenissen Tralifax kan også lave andre aktiviteter som f.eks. konkurrencer eller sætte gang i lidt papirklip m.m. - helt efter hvad forholdene kan muliggøre.

Fordelen ved en Tryllenisse i forhold til en Julemand, er at Tryllenissen bedre kan tillade sig at lave sjov og eventuelt gøre sig selv til grin. Derved kan publikum nemt få en sjov og mindeværdig oplevelse med sig hjem.

Hvis arrangøren ønsker det, tager Tryllenissen Tralifax også slikposer med til børnene. Dem uddeler han som regel efter juleshowet.

Slikposerne er blandet af ca. 10 forskellige slags julegodter. Der er både vingummi, chokolade, karameller, lakrids og rosiner m.m. Det er ikke alt for store poser, men lige tilpas og med stor variation.

Hver pose har en værdi af ca. kr. 10. Så kan man jo selv regne ud hvor meget der skal lægges på prisen for juleshowet for at få slikposerne med. Det er faktisk meget billigt, og så spares man jo selv for besværet.

Husk at angive antallet af slikposer ved bestilling af arrangementet. Gerne i så god tid som muligt.
 

Relateret kunstner:

0243.0504 Jane Rosengren - booking forespørgsel . :. 0500.4430 Peter Langdal .: Engageret - teamwork . 0 Jesper Schwartz: Rusmiddelmisbrugs sociale konsekvenser

 

Opdateret torsdag, den 31. juli 2016, kl. 11:49

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere