>Sultanen fra Ali Babas Karavane - booking<

 

Sultanen fra Ali Babas Karavane -  bookingSultanen fra Ali Babas Karavane er en af Danmarks mest erfarne og mest populære børneunderholdere. Han evner at fange sit publikum ind i et magisk og eventyragtig trylleunivers, hvor publikums reaktioner skifter mellem måbende forundring og spontane latterudbrud. Børnene inddrages i showet - og er højlydt med og dybt engageret under hele showet. Tilstedeværende forældre og andre voksne går heller ikke ram forbi...

Sultanens datter, Prinsesse Smaragd, er snart voksen og Sultanen den store Alkassani vil gerne have hende giftet med en rig prins. Men prinsessen vil hellere giftes med en, der er god mod dyr. Der udspinder sig en spændende og finurlig historie hvor Prinsessens magtfulde og rige far rejser verden rundt på sit flyvende tæppe for at finde den rigtige prins til sin datter.

En eventyragtig forestilling i en behagelig orientalsk atmosfære, der er taget lige ud af 1001 nats eventyr – med duft af røgelse og myrra – alle sanser aktiveres...

Forestillingen gennemføres i en autentisk scenografi med ægte tæpper, guld og ædelstene og alt hvad der ellers hører sig til i et arabisk og orientalsk eventyr.

Sultanen fra Ali Babas Karavane´s borgelige navn er Karsten Højen. Han er 63 år og er fra Brovst. Ud over at være tryllekunstner, gøgler, musiker, koncertarrangør, foredragsholder og børneunderholder arbejder han som direktør og kulturformidler. Artisten er dybt professionel og har i mere end 40 år stået på de skrå brædder og på gader og torve overalt i landet og har fornøjet, forundret og forbavset børn og voksne i tusindvis. Hans show er varmt, komisk og kærligt - og hans optræden er altid med dyb respekt for sit publikum. Hans kostume og scenografi er meget farverig. Han optræder for alle aldersklasser og såvel i store som i små forsamlinger.

Trylleshow: Forestillingen indeholder både illusion, manipulation, fortælling og magisk klovneri. Der er lagt stor vægt på publikums-engagement og forestillingerne rettes altid ind efter den alders- og interessegruppe, der optrædes for. Showet er meget farverigt i scenografi og kostume.

Et normalt show varer ca. 45-50 minutter, men der kan også optrædes f.eks. 2 x 25 minutter. Optræder såvel på store hal- og friluftsscener som i mindre klub- og institutionssammenhæng.

Evt. skrives der autografer til børnene efter showet, og der sælges tryllestaver, små trylletrick m.m.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music