>Sherif Haps og Guffe<

Sherif Haps og GuffeDANMARKS SKØRESTE COWBOY
Sherif Haps alias Danmarks Skøreste Cowboy er sherif i “Lovløse Lille”, en lille by i det Vilde Vest.

I ”Lovløse Lille” har Sherif Haps sit hyr med at holde styr på byens indbyggere, der nok ikke har den største respekt for byens Sherif. Der er heller ikke ret meget respekt at spore fra Sherif Haps´ tro følgesvend Gribben Guffe, der hele tiden driller Sherif Haps.

Sherif Haps har fået Guffe af en indiansk medicinmand. Guffe er en Grib – men Medicinmanden har fortryllet Guffe. Guffe er derfor ikke nogen helt almindelig grib – den tror nemlig den er en papegøje og snakker løs hele tiden.


SJOV BØRNEUNDERHOLDNING Bugtaler og tryllekunstner for børn
Sherif Haps indtager scenen i fuldt firspring med sjov, charme og super sceneperformance.
Der er fart over feltet, når Sheriffen fra det vilde vest og hans ualmindelig charmerende grib Guffe blænder op for deres helt forrygende børneshow.

Børneshowet foregår i Sherif Haps's “univers” og scenen er prydet med et flot bagtæppe.

Pressen skrev: "Sherif Haps er er en formidabel bugtaler, og så kan han både trylle og fremtrylle alskens ballondyr til børnene. Sherif Haps - og især Guffe - er elsket af både børn og voksne."

MEET & GREET: MØD SHERIF HAPS & GUFFE
Vil du give børnene en ekstra god oplevelse ?
Lav en aftale om Meet & Greet efter showet. Børnene får mulighed for at hilse på Sherif Haps og Guffe, det er altid et stort tilløbsstykke.

Der er fankort til alle børn og autografer til de som ønsker det. Mor og far kan “skyde” et foto med deres mobil/smartphone, så børnene får et personligt minde med hjem.
Sherif Haps, meet and greet

BØRN OG VOKSNE ELSKER BALLONDYR - Vil du give børnene et kæmpe stort smil med hjem?

Vil du give børnene et ekstra stort smil med hjem? Så lav en aftale med Sherif Haps om 30-45 minutters ekstra tid efter showet.

Sherif Haps laver flotte farvestrålende ballondyr, som børnene kan tage med hjem.
Pressen skrev: "Sherif Haps er expert i balloner nok, måske mere end nogensinde.


Relaterede kunstnere: