>Mes1se sce2ne<

Forside/menu

Efter travle dage med masser af forberedelser er Kroner Landsbycenter og idrætsforeningen KKUF 98 klar til tage imod publikum, når Messe 2012 i dag åbner. - Torsdag aften klarede 26 mand i løbet af blot fire timer opsætningen af de ydre rammer til de enkelte stande, og fredag rykkede de 28 udstillere ind for at udfylde rammernes indre med alt fra el-artikler til brændeovne, tøj og biler, fortæller halinspektør og koordinator bag messen, Peter Hansen.

Titlen som halinspektør lægger han for en stund på hylden, og i stedet påtager han sig rollen som konferencier. når han lørdag og søndag kommenterer modeshows samt introducerer forskellige former for underholdning fra scenen.

Peter Hansen er populært sagt scenevant, uanset om det er med mikrofon foran publikum, eller det drejer sig om at koordinere de mange aktiviteter, der skal sættes i værk. - Vi fik en masse erfaring for to år siden, da vi arrangerede den første messe i Kroner. Desuden håber jeg på mindst ligeså stort rykind som sidste gang, hvor omkring 2000 besøgte messen. Det gav et overskud på 40.000 kroner, der indgik som en del af finansieringen til den ny mellembygning, som forbinder idrætsforeningens klubhus med hallen. En facilitet vi har haft megen glæde af til depot og mødelokale.

I weekenden vil publikum kunne hygge sig i samme lokalitet, som er omdannet til cafe med plads til 60 kaffedrikkende gæster, pointerer Peter Hansen. - Får vi et overskud denne gang, hvad jeg tror og håber, vil pengene primært gå til indendørs gymnastikredskaber og en oppustelig fodboldbane, tilføjer han.

Peter Hansen henleder i samme forbindelse opmærksomheden på dagens messeåbning, hvor en flok børn fra Kronerskolen underholder, efter at deres deres skoleinspektør, Hans Jørgensenen, har foretaget den officielle åbning.

- I det hele taget er førstedagen i høj grad lagt an på børneunderholdning med tryllekunster, ballondyr og tegnekonkurrence, medens søndagens underholdning mere henvender sig til det voksne publikum, hvor både sangeren Lene Siel og modeshowet vil have den store bevågenhed, siger Peter Hansen.

Relaterede kunstnere:

Danny Wisholm
De farende Nisser
Den Rigtige Julemand
Den store tryllekunstner og hans kanin
Doktor Martin
Don Carlos

En pakke-to gaver
Fakir Ali Falafel - 1001 Nats Eventyr
Frank Fumlefod
Frederik - børnesegment - X-Factor
Gitte Guitar

H.C. Andersen Paraden
Heinz Saxburger

Henrik Mortensen
Hiroyo ansigtsmaler og frihåndstegner
Hit med julesangen Per Svop
Hr. Skæg - tidsfordrivsunderholdning
Hvor er Holger?
Hylesjov Safarimand i bur
Jan Hilmar
Jeppe & Jazzhyænerne
Jeppe og Marie
Jesper Grønkjær - trylleri for børn
John Vedholm Show
WTMBXfc95DxBXfcB2