>Julenissen Julius<

 

Julenissen Julius

 

Julenissen Julius og Kæmpe Kommoden.

Julenissen Julius er en rigtig spilopmager. Han elsker børn, og alle børn er vilde med ham og hans nisserier. På sin helt egen charmerende facon kan han nemlig lave masser af nisseskæg og juleballade.

Julius bor på loftet over møllen, og her står hans kæmpe kommode.
Skufferne er fyldt med overraskelser, og hver gang der åbnes en ny skuffe, sker det noget sjovt. Julius tryller, han synger med børnene, hælder mel, æg og sukker i sin høje hat og tryllebager pebernødder.

Alt kan ske når Julius først kommer i gang og børnene synes det er hylende skægt, for nogle gange er han lidt uartig. Men det er nu meget normalt for en ungnisse på kun 211 år.

Børnene deltager som en aktiv del af showet, og de som hjælper med på scenen bliver naturligvis belønnet. Men ikke nok med det.
Når nisserierne er slut deles der pebernødder ud til alle. Julius sørger for julestemningen og skal nok varme både store som små julehjerter.

Julius medbringer selv professionelt lydanlæg og baggrundskulisse, så rammerne er perfekte og børnenes oplevelse bliver optimal.
Der er naturligvis tænkt på det hele!

Når du bestiller Julenissen Julius kan du være sikker på at succesen er hjemme. Inde i julenissen gemmer sig nemlig en af Danmarks mest travle tryllekunstnere og entertainere - Peter Pan - der med omkring 150 shows årligt fornøjer både store og små over alt i landet.

Husk - julen falder igen i år på den 24. december, så bestil Julius med hans juleshow i god tid - så er juleglæden sikret.
 


 

Relaterede kunstnere:.

Festmaskinen: 4 - 5 - 7 - 9 - 11 musikere . -Peter Larsen: Skuespiller i solvognen . Anne Marie Helger:: Komikøs - søllement - unplukket forestilling med Anne Marie Helger . 0 Jesper Schwartz: Rusmiddelmisbrugs sociale konsekvenser

Siden med Julenissen Julius er opdateret onsdag, den 20. juli 2016, kl. 15:48
 

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere