>Gui1tarrece2ption<

Forside/menu

Dave Læs er en dedikeret efterspurgt musiker, der engagerer sit publikum i en bred vifte af musik til mange lejligheder. Dave har for nylig udført på Trump Golf Club for en hawaiian luau tema middag hosted af Mr. Trump, premiere på WDVR radioprogram mange gange og har været at udføre forskellige stilarter af guitarmusik i over 25 år.

Han har optrådt den klassiske guitar til bryllup ceremonier, bryllup receptioner, cocktail time, middag funktioner, teatre og forskellige arrangementer.

Han har også udført populære stilarter af musik til bryllupper, forretningsfunktioner, baggård parter, Jersey Shore koncerter, fødselsdage-alle aldre, hawaiian luau, særlige lejligheder, caféer og restauranter.

Dave kan også spille ukulele. Dave kan også tilbyde en række show herunder forskellige stilarter såsom klassisk, rock, blues, country, hawaiian, reggae og populær musik, som kan være ledsaget af cd musik i pauserne til kontinuerlig musik.

Du kan custom fit musikken til din særlig begivenhed. Han spiller også harmonika og kan bruge en rytme enhed at øge musikken.

For en fyldigere lyd, en valgfri duo med musiker er også tilgængelig. Denne combo kan kombinere guitar med klaver, saxofon, klarinet, fløjte, bas og valgfrie elektroniske rytmespor.
Et 4-6 mands orkester er også tilgængelig.

(2-saxofoner, guitar, bas, trommer, nøgler, harmonika, 2-sangerinde og 3-mandlige vokalist alle dækker sopran, alt, tenor, baryton og bas intervaller)

Dave har en bachelorgrad i musikpædagogik fra The College of New Jersey med sin fokus på klassiske guitar studier. Han har studeret jazz guitar samt. Han er også en certificeret musiklærer for kvaliteter K-12 og curretly underviser musik i en lokal folkeskole.

Dave har for nylig skrevet og indspillet flere originale kompositioner. Han har for nylig udført på FM-radio WDVR 89,7 i Seargentsville og 91,9 i Priceton.

Han har også udført for Rådet Arts af Princeton i Princeton, NJ og The Riverside Festival of the Arts i Phillipsburg, N. J. Visit davereadguitar on-line for mere info.

Studenter fest

Anbefales. Hyret til en familie HS grad part. Han var på tid, nice valg af sange, gode præstationer, holdt alle aldersgrupper underholdt.

Anmeldelse af Mike N. fra New Milford, CT på 2016/07/10

Fællesskabet begivenhed

Dave var en stor del af vores samfund begivenhed. Han var der tidligt scouting mødested og blev oprettet på tid. Alle syntes at nyde hans musik. Hans sætliste var interessant og lød storeartet

Anmeldelse af Lloyd Hall S. fra Philadelphia, PA den 2016/06/25

Bryllup ceremoni

Han var en absolutte glæde. Han er dygtig og kommunikative, og hans musik blandet problemfrit i vibe vores bryllup. Hans repertoire er huge-- der er virkelig noget for alle. Han har en stor sangstemme og en solrig disposition. Det var en fornøjelse at arbejde sammen med ham!

Anmeldelse af Louisa L. fra Hawley, PA den 2015/09/19

Relaterede kunstnere:

 

Julemandsshow for børn
Julenissen Julius
Julepatruljen

Kalle Danmarkstur
Klods Hans

Klovnen Alfredo
Klovnen Charlie
Klovnen Flippo
Klovnen Martin
Klovnen Tapé
Klovnen Trampolina
Lars Jønner Alving

Lars Lottrup

Lauge Benjaminsen - Jonglering - show

Leg med skrot - skrammel
Lillenørderne Anders og Katrine - formidling
Lullulla - middelaldermusik - Birgit Lyngholm - Mads Kjøller
Lærke fra MGP

Martin og Peter
Mek Pek og Habbasutterne

Mek Peks Åh Abe Show
Mester Jakel
Michael 'Milo' Jørgensen

Mes1se sce2ne
WTMBXfc95DxBXfcB2