>Arlis Dukketeater<

 

FESTLIG FANTASI-STIMULERENDE.

FØRSTEKLASSES BØRNEUNDERHOLDNING.

FLERE FORRYGENDE FORESTILLINGER.

KRÆVER MEGET LIDT PLADS OG KAN OPFØRES OVER ALT.

VI MEDBRINGER SELV LYD OG LYS

Det rigtige valg til:

Børneparkering, efterårsferier, vinterferier, temadage, events, kulturnætter, julearrangementer, fødselsdage, jubilæer, markedsdage, fastelavn, etc.

Arlis Dukketeater

CV: Martin Arli blev født i det daværende cirkus Moreno i 1960. Han var dog 2 år inden han fik sin debut som Ole Lukøje og Nissedreng.

I de kommende år startede han sin artistiske uddannelse med bl.a. akrobatik, ridning og jonglering og rejste med sine forældre, det velkendte jonglørpar Lott & Arli, verden rundt.

I 1965 optrådte de på samme program som Charlie Rivel. Den lille Martin sad hver aften i verdensklovnens garderobe og fulgte hvordan han sminkede sig. Spiren var lagt til det, der senere skulle blive Martins levevej.

Som 5-årig dirigerede Martin Arli, på en turne i DDR, Dredsens store politiorkester ved en kæmpe gallaforestilling.

I 1967 debuterede Martin som Danmarks yngste Pjerrot.

2 sæsoner i Damhus Tivoli, hvorefter turen gik til Carstensens Tivoli, med optræden på Plænen, I Glassalen samt Tivolis Koncertsal. Også svenskerne fik øjnene op for "Mini-Pjerrot",

Det resulterede i en turne i de svenske folkeparker, hvor Martin bl.a. optrådte sammen med ABBA.

I 1970 fik familien Arli den ide at starte Cirkus Arli. Danmark havde i mange år savnet et lille cirkus med intim kontakt til publikum, med atmosfære som i gamle dage. Cirkus Arli blev hurtig en succes og har hvert år siden været at finde på de danske landeveje.

I vintermånederne var der stadig tid til optræden udenfor cirkus, bl.a. i svensk TV med Eva Rydberg og Östen Warnerbring.

Herhjemme medvirkede man i filmen "Orla Frøsnapper" og Danmarks Radios opførelse af Herman Bangs " Ludvigsbakke".

Vinteren 1977 blev Martin Arli, ansat på Amager-Scenen af Volmer-Sørensen. Her lærte den unge Martin en masse om teater, både foran og bagved tæppet.

I 1981 blev Martin kaldt til Hamborg, hvor han blev udnævnt som direktør og sprechstallmeister for "Hamburger Weichnacht Cirkus", forestilllingen blev transmitteret i Tysk TV.

Da han vendte hjem fra det Tyske mødte han Bettina, sammen lavede de et knivkasternummer, med Bettina som levende model på knivbrættet. I 1983 blev de gift ved et romantisk bryllup i cirkusteltet . Samme år fik filminstruktøren Jørgen Roos, den ide at lave en film om Cirkus Arli og det resulterede i kortfilmen "Lille Cirkus". I 1985 startede Bettina og Martin et Mester Jakel Teater som man rejste landet tyndt med.

1987 blev duoen udvidet til en trio, da de fik sønnen Alexander.

I 1990 blev "Martin Arli´s Eventyr Teater" grundlagt og havde fast spillested i Reprise-teatret i Holte, nord for København.

I 6 sæsoner spillede julekomedier, for hele familien og i samme tidsrum skrev, instruerede og medvirkede Martin Arli i juleKalenderne "Jul i Postgaarden" og "Kuk i Julen" til Kanal København. På samme kanal lavede Bettina og Martin deres eget børneprogram, "Børneværelset" ,som de nåede at producere 64 afsnit af. Sammen med Søren Østergaard var Martin Arli medvirkende i 14 afsnit af TV3- quizzen "24 karat".

Martin har også fungeret som instruktør af cirkusforestillinger med handicappede børn som de medvirkende artister.

I 1995 medvirker Martin i 2 danske børnefilm, "Tøsepiger" og "Cirkus Ildebrand".

I 2002 medvirkede Martin sammen med Bettina i Jørgen Lorentsens kortfilm "Mellem gråd og Latter"

Året er nu opdelt med cirkus om sommeren og freelance job med optræden rundt omkring i butikscentre, foreninger, firmaer, institutioner og specialopgaver med dramatik, musik og kurser.


 

Relaterede kunstnere:

Ole Thestrup . Trompet entertainer Per Nielsen .Troels Kløvedal - de 7 have . ::Torben Wiese - nytårsforsætterne - 0247.7902::

Denne side med Arlis Dukketeater er opdateret fredag den 15. juli 2016, kl. 13:40 

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere