>Sigurd Barrett - booking - pianoshow - dansk - engelsk<

                        

 

Hauberg-Jessen FamilietrioSigurds Bjørnetime

Sigurd har for nylig genudgivet en række af sine kendte tv-sange fra det populære DR 1 børneprogram Sigurds Bjørnetime. Alene det første år har sangene fået flere millioner hits, ikke mindst Pilfingerdansen, som på verdensplan har været spillet flere end 200 millioner gange.

Sigurd og Bjørnen Bjørn underholder store og små, og han tager publikum med på en forrygende nostalgisk rejse gennem sine 25 år som børneunderholder. Syng med, dans og grin, når Sigurd ruller sig ud med alle sine kendte sange, flankeret af guitaristen og multi-instrumentalisten Eskild Dohn.

Og hvem ved – mon ikke Bjørnen Bjørn og Den grønne Pilfinger også har en finger med i spillet? Familieunderholdning af højeste kvalitet og et sikkert trækplaster til ethvert arrangement.

Målgruppe: Hele familien, mindre børn, forældre og bedsteforældre.
Varighed: 1 x 60 min.

Syng med Sigurd

I 2020 udgav Sigurd Barrett sangbogen ”Syng med Sigurd”, som indeholdt 200 sange for hele familien. Med bogen fulgte der et 6-dobbelt musikalbum, som blev udgivet på Universal Music, samt ikke færre end 200 musikvideoer. Siden har børn i alle aldre landet rundt sunget med på Sigurds sange og indspilninger, og nu introducerer Sigurd en koncertversion.

Mød Carl Nielsen, Jeppe Aakjær og Halfdan Rasmussen, og syng med, når Sigurd og multi-instrumentalisten Eskild Dohn ruller sig ud med et stort sangprogram for både store og små. Repertoiret kan tilpasses målgruppen men henvender sig som udgangspunkt til hele familien, børn, forældre og bedsteforældre. Familieunderholdning af højeste kvalitet og et sikkert trækplaster til ethvert arrangement.

Sigurds Danmarkshistorie

En af Sigurds største succeser til dato. Hvem er vi som folk? Hvad vil det sige at være dansk? På 60 minutter tager Sigurd Barrett publikum med på en sjov og musikalsk rejse gennem hele Danmarks historie. Fra istiden til nutiden.

Sigurds Danmarkshistorie er for længst blevet en ny klassiker både i skoler og hjem, og mange af sangene synges rundt omkring i landet og kendes af børn og voksne. Tag med, når Sigurd med fortælling, kostumer, sang og sjov fortæller hele Danmarks historie, så der er masser at snakke om efterfølgende på tværs af generationerne.

Sigurd bakkes op på scenen af guitaristen og multi-instrumentalisten Eskild Dohn. En lærerig og underholdende koncertoplevelse, og et sikkert trækplaster til ethvert arrangement.

Målgruppe: Hele familien, børn, forældre og bedsteforældre.
Varighed: 1 x 60 min.

Sigurd fortæller Bibelhistorier

Sigurd Barretts berømte bibelkoncert har siden 2010 turneret i flere end 500 kirker med sangene fra ”Sigurd fortæller Bibelhistorier”. Bogen har 10-års jubilæum og har med en halv million solgte eksemplarer længe været nr. 1 på bestsellerlisten over børnebøger.

Den folkekære Sigurd Barrett synger og fortæller fra Bibelen, og der kan medvirke lokale børnekor/kirkekor, hvis det ønskes. Det er endvidere muligt at trykke sangblade, så alle kan synge med.

Ved sin side har Sigurd guitaristen Eskild Dohn, som også deltager i dialogen og medvirker på flygelhorn, trompet mv. Børnene i kirken inddrages, og koncerten henvender sig til hele familien, både børn, forældre og bedsteforældre. Hvis det ønskes, kan koncerten opgraderes til fuldt band med bas og trommer.

Målgruppe: Hele familien, børn, forældre og bedsteforældre.
Varighed: 1 x 60 min.

Sigurd synger salmer for store og små

I anledning af Salmebogens 450-års fødselsdag synger og fortæller forfatteren og pianisten Sigurd Barrett om de store salmedigtere. Sammen med guitaristen og sangskriveren Eskild Dohn møder vi Kingo, Brorson, Grundtvig, Ingemann og flere af de andre store salmedigtere i udklædninger, og publikum underholdes, synger med og lærer en masse om den danske salmeskat på en helt ny og sjov måde. Sigurd og Eskild har gendigtet 16 af de mest kendte salmer, som er udgivet på forlaget Dansk Sang som sangbog og på cd. En lærerig, rørende, sjov og musikalsk koncert for hele familien.

Målgruppe: Hele familien, børn, forældre og bedsteforældre.
Varighed: 1 x 60 min.

FOR DET VOKSNE PUBLIKUM - Sigurd Barrett Piano Show

Sigurd Barrett har i mange år underholdt til hundredevis af firmaarrangementer med sit forrygende Piano Show for det voksne publikum. ”Vor tids Victor Borge” blev Sigurd Barrett kaldt af Berlingske Tidende. Han parodierer, digter, overrasker og underholder, så ethvert publikum taber kæben.

Sigurd Barrett digter sange til lejligheden og synger bl.a. fem melodier på én gang – vel at mærke efter publikums ønske. Syng med, når Sigurd digter en helt ny og aktuel version af ”On the sunny side of the street,” hvor det er publikum, som bestemmer indholdet, og nyd Sigurds ekvilibristiske klaverspil og sjove anekdoter fra et langt liv på landevejen. Perfekt til firmafesten, kongressen, aktionærmødet eller eksklusive middagsselskaber.

Varighed: 1 x 40 min
Format: Solo
Målgruppe: Voksne, firmaer, kongresser, aktionærmøder.

Sigurd Barrett jazz trio

I snart 40 år har Sigurd Barrett spillet jazz over hele landet, på jazzfestivals, til private arrangementer, kongresser, aktionærmøder, på jazzfestivals og i jazzklubber. Sammen med sine to fremragende musikere, bassisten Mikkel Riber og trommeslageren Eddi jarl, tager Sigurd Barrett publikum med på en rejse i klaverjazzens verden – fra Oscar Peterson over Leo Mathisen til Sigurds egne numre.

Syng med, når Sigurd digter en helt ny og aktuel version af ”On the sunny side of the street,” hvor det er publikum, som bestemmer indholdet, og nyd Sigurds ekvilibristiske klaverspil og sjove anekdoter fra et langt liv på landevejen.

Varighed: 2 x 50 min
Format: Trio
Målgruppe: Voksne

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music