>Lenny Kravitz Jam - John Darly - booking<

 

Juke Joint Jumpers - Rockabilly - book herSætlisten fra Lenny Kravitz Jam byder på Lenny’s kendte hits, og for de inkarnerede Lenny-fans, er der også nogle af Lennys ikke helt så mainstream-numre.

John Darly 52 år – vokal, keyboards og guitar
Har spillet musik lige fra vuggen. John har været bosat i Australien i 20 år og har der turneret med en lang række bands og har blandt andet været support til Men at Work, Johnny Diesel and the Injectors, Darryl Braithwaith, Cool & the Gang m.fl. John er multiinstrumental sanger og komponist med stor studieerfaring og har siden 2006 også spillet i David & Goliath og Davids Decible.

Jim Siwert 52 år – basguitar
Har spillet bas siden han gik på efterskole og er uddannet musiklærer. Jim har spillet i utallige party-bands, rock- og bluesbands gennem karrieren og optrådt til mange koncerter overalt i landet. Jim har blandt andet spillet sammen med B Joe og har de sidste 4 år spillet i Gas & Vand med optrædener på Vig og Langelands Festivalerne flere gange. Jim har også studieerfaring og medvirket på flere studieprojekter.

Emil Krogsgård 42 år – trommer
Emil kan ikke helt huske hvornår han begyndte at spille trommer fordi de altid stod midt i stuen. Trommesættet står stadig midt i stuen og glæden ved at spille er der også. Musikalske inspirationer har mest været rock, blues, funk og soul genrerne med navne som: Dire Straits, Sting, Little Feat, Led Zeppelin, Jimi Hendrix, Robben Ford og Tower Of Power. Emil har spillet mange forskellige genrer: Musical, big band, folk, men mest i rock og blues sammenhænge, og han er stødt på Lenny Kravitz sange flere gange undervejs.

Ole Lisdorf 46 år – guitar
Har hjemme i metal genren og har spillet i Metallica jam bandet Mellow. Ole er også stærkt inspireret af Black Sabbath, Foo Fighters, Div Blues ZZ-Top, Gov’t Mule, Albert King m.m. Ole spiller også festmusik med bandet Kopisterne og er som leadguitarist aldrig bange for at kaste sig ud i en halsbrækkende solo.

Jacob Uttenthal Nielsen 48 år – guitar
Startede med at spille guitar som 14-årig og har studeret klassisk guitar i Danmark og USA. Jacob har siden år 2000 spillet i diverse partybands som rytmeguitarist og sanger blandt andet i Any Hit Jam Band. Jacob går op i, at den rigtige lyd og stemning er tilstede i numrene hos Lenny Kravitz Jam og har prøvet kræfter med de fleste genrer.

Korsangere
I tillæg til de 5 kernemedlemmer i Lenny Kravitz Jam suppleres LKJ med 2 freelance-vokalister, som er med til at højne oplevelsen når bandet optræder
.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music