>Carsten Bo & Band - Live og I Live 2021<

        video     

 

Carsten Bo & Band - Live og I Live 2021Carsten Bo & Band - Live og I Live 2021
- med Sandra Bothmann og Steffen Qwist

Carsten Bo & Band er en videreførelse af Mænd i Blåt, 40 i Feber og Anne Grete Band. Hér, præsenteret i et setup med det unge stjerneskud Sandra Bothmann på vokal, Steffen Qwist fra Danser Med Drenge på leadguitar og Carsten Bo himself på guitar og sang.

Hvis arrangøren går efter top notch professionel koncert-underholdning med fremragende originale sange - gode danske tekster og melodier til et kræsent og forvendt publikum i alle aldersgrupper -  er dette noget af det mest hotte på den danske rock-og folk scene lige nu.

Bandets medlemmer har tilsammen solgt hundredtusindvis af LP’er/CD’er i tidens løb, og har et kæmpemæssig bagkatalog af hits og landeplager, som ikke ret mange andre kan præstere.

Alene Carsten Bos seneste soloalbum "Flere Kameraer" modtog 5 stjernede anmeldelser hele vejen rundt - og et enigt anmelderkorps hyldede ham endnu engang som én af Danmarks bedste komponister og tekstforfattere.

Med sange - flere skrevet sammen med fx Kim Larsen, Halfdan Rasmussen, Anne Grete, Stig Møller og Kim Schumacher mfl. - er en aften med Carsten Bo & Band en funklende og varm oplevelse.

En ægte "troubadourernes nat", som tager kegler hos et begavet, lyttende og engageret publikum, hvor end i landet det nye show kommer frem.

Hvem vil ikke gerne synge med på Anne Gretes største hist (som Carsten Bo har skrevet hovedparten af) som "I aften", "Shangri la", "Vinden Vender", "Troubadouren" og "Sommerromance" – der lå nr. 1 på hitlisterne i 16 uger i træk!

Og hvem vil ikke gerne skråle med på "Vi har det", "Pigen og Cyklen" og "Mig og mine Piger", som Carsten Bo skrev og gjorde til kæmpe-hits som grundlægger og frontman i Mænd i Blåt sammen med Kim Schumacher i 80-erne og 90-erne.

Hvem kan undgå at fælde en tårer over ”Sverige græder” om mordet på Olof Palme (som Carsten Bo kendte personligt fra sin barndom) eller ”Utøya” der var den officielle danske hilsen til det norske folk efter udåden i Norge i 2011.

Og hvem vil ikke gerne slutte en fantastisk aften af med, at synge med på et af 90-ernes allerstørste hits, som Carsten Bo skrev og udsendte på sit 2. soloalbum i duet sammen med Susanne Carstensen fra Gnags og som i dag har status af evergreen - "Jeg vil ha' dig”.

En koncert med Carsten Bo & Band er noget helt specielt. Man griner og græder. Det er stor kunst, serveret uhøjtideligt, med glimt i øjet, gode anekdoter undervejs og en sjælden musikalsk overlegenhed. Carsten Bo & Band er ikke indholdsløst pjank. Det er tværtimod beviset på at store no. 1 hits OGSÅ kan være af høj lyrisk kvalitet - og have en holdning til samfundet og livet!

Der er en årsag til, at flere af de hér nævnte sange står som monumenter og milepæle i dansk rock og pop musik - OG at Carsten Bo er den mest repræsenterede forfatter og komponist i fx arbejdersangbogen nogensinde.

Nu er chancen der for, at møde skaberen af de mange store hits - sammen med hans trio af stjerner. Det bliver ikke mere live og nærværende end dette – og man kommer ikke meget tættere på musikalsk perfektion, end ved en koncert eller et indslag i selskab med Carsten Bo, Steffen Qwist og Sandra Bothmann.

Senest udsendte Carsten Bo & Band live-albummet LIVE OG I LIVE, som blev optaget i løbet af tre totalt udsolgte koncerter i København og i Aarhus.

De har ligeledes spillet ved faglige og politiske Kongresser - og Anker Jørgensen ønskede at de skulle spille ved hans bisættelse i VEGA i 2016.

Projektet er i en klasse for sig - for som Carsten Bo kontant fastslår: "Ellers ville vi slet ikke præsenterer det for et publikum!"

Kontakt os dag, og få et særligt tilbud på dette unikke band. Mød bandet og mød Carsten Bo, der allerede for flere år siden modtog LO’s store Kulturpris og har 3 Grammy Awards under bæltet.

Anker Jørgensen kaldte ham ”Arbejderbevægelsens PH” og Poul Nyrup Rasmussen omtaler Carsten Bo som ”Vor tids Oskar Hansen”. What’s not to like…?

Varighed: 1 x 70, 1 x 90 eller 2 x 50 min. Særaftaler om tidsrum mv. for shows kan organiseres efter arrangørs ønske.

Carsten Bo & Band medbringer selv teknikker, lyd og lysanlæg.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music