>Tropical Steel Band - 2 - 5 - 8 musikere - Bookinginformation<

Booking forespørgsel

Tropical Steel Band - 2 - 5 - 8 musikere - Bookinginformation

Tropical Steelband er et 8 mands store steel band, og er en oplevelse både for ører og for øjne. Bandet er et af Danmarks ældste steel bands, og har gennem de sidste 8 år optrådt ved, nær sagt alle mulige arrangementer, både i ind- og udland. Så hvis I skal have et orkester, og holder i af fest og farver, limbo og lambada, så er det Tropical Steel Band i skal have fat i.
Spilletid: max. 3 X 45 min.

Andre udgaver af Tropical Steel Band:

Tropical Steel Five
Dette 5 mands orkester består af:
Trommer, bas, keyboard og 2 gange olietønder. Orkesteret er især kendt for deres optræden i tv udsendelsen “Husk lige tandbørsten” Steel Five spiller glad danse-musik, og er derfor velegnet til alle arrangementer.
Spilletid: max. 3 X 45 min.

Tropical Steel Duo
Denne duo er især velegnet til receptioner og mindre arrangementer, hvor der ikke skal bruges et decideret danseorkester.
Spilletid: max. 2 X 45 min.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu:
Startsiden . Artister . Børneaktiviteter . Børneunderholdning . Country . Danseorkestre . Diskoteker . Duo musikere .
Folkemusik og viser . Foredrag . Gospel . Jazz . Klassisk musik . Komikere . Konferencier . Musikere søges . Receptionsmusik . Rock og Blues . Serveringsteater . Solister . Solo musikere . Street Parade . Tryllekunstnere

Musiker-Børsen ApS -  Aage Jørgensen - Slåenvej 3 - 6600 Vejen - telefon 75 36 34 40 - aage@musiker-boersen.dk

Relaterede kunstnere:

Grand Prix De Luxe partyband med kitschhits.: booking . Hitmaskinen: Navnet er ikke for sjov! - Booking - 2960 9372 . 0317.88 Jordans Drive: Jives you crazy! . 0369.20 Kandis . ::Kansas City Stompers:: En underholdningsmaskine . Kim og Hallo .