>Referencer - Cafe Kølbert<

Tilbage til Cafe Kølbert

Referencer - Cafe Kølbert

"...alsidig og afsindig morsom underholdning!" rsom underholdning!"
Lars Larsen,
Jydsk Sengetøjslager

"Det ramte lige i øjet. Fantastisk underholdning for alle!!"
Annitta Jensen, VELUX A/S

"Fantastisk som altid, Tak for jeres forrygende
optræden...!"
Pia Abel,
Danish Meat Association

"Jeg har aldrig i mit liv moret mig så meget!"
Frederik Heegaard, Novasol A/S

"Det er 8. gang jeg ser jer, og jeg føler mig stadig lige meget underholdt. Det er fantastisk!"
Lotte Jensen,
Fujitsu

"Tusind tak for et SUPER godt arrangement (som altid)."
Charlotte, GSC, LEGO System A/S 

"Min kone er aldrig blevet forulempet på en så underholdende måde som af Café Kølbert. Efter at jeg selv en aften har tjenestegjort som lejetjener hos Kølbert, er jeg blevet hemmeligt forelsket i frk. Svennevig."
Med tjenerhilsen, Jan Stenberg, Verkställande Direktör, SAS

"Når de gamle stuer fyldes af latter - når selv Adam og Eva i Skovgaard's Paradisbilleder smiler med - da ved vi at Café Kølbert er tilbage på Havreholm Slot med deres fremragende, uforskammede, elegante show. Prægtigere kan det ikke gøres!"
Inge Correll, Havreholm Slot

"Hjertelig takk for en fantastisk aften i shippingklubben. Vi alle moret oss fortreffelig og dere gjorde at vårt jubileum ble noe spesielt. Takk for en storslagen aften!!"
Knut M. Wadet, Anders Wilhelmsen & Co. A/S

"Kære Café Kølbert. Tusinde tak for en uforglemmelig aften, hvor det har taget os flere dage at få ansigterne i de rette folder igen. ALLE er kommet med så mange positive superlativer, som slet ikke kan stå på dette kort, så vi vil bare sige TAK."
Lene, Carlson Wagonlit

"Tusind tak for et fantastisk show. Kære Herrer! I gjorde vores sammenkomst til en succes og jeg kan bare bukke og sige Stort tak. Jeg sætter stor pris på at I opfangede stemning og signaler fra gæsterne og brugte dem på en fantastisk måde. Alle havde mulighed for at stille sin sult og have det utroligt sjovt samtidigt. Det er følelse og professionalisme - alt i et! Vi grinte og græd. Selv er jeg glad for at have oplevet jer endnu engang. De Bedste hilsner Fru Helgeson (hende fra 1400-tallet!)."
Babro Svinhufvud, Crafoords Auktioner, Sverige

"Vi kan ikke takke jer nok for jeres utrolige verdens-spil, jeres fantasi og uforskammethed...Det var kort sagt en fornøjelse at opleve jer til vores bryllup."
Lisa & Jesper Telcs, København.

"Det er intelligent og nærværende underholdning, som man øjeblikkelig tager til sig!"
Morten Helborg Rasmussen, Twinsoft Scandinavia A/S

"Vi takker for Deres overordenligt velordnede og stillige serveringsydelse. Deres tilstedeværelse har bevirket, at mangt en lattermuskel har været overanstrengt i de seneste dage. Med forsat dyb agtelse."
Ole Østergaard Pedersen, kasserer DANSK TOLD OG SKATTEFORBUND

"Der er ikke roser nok i hele Danmark og omkringliggende lande til jer. Tak fordi I kom til min 60års fødselsdagsfest. Jeg nød jer i fulde drag."
Enkefru Lissie Jensen, København

"..Tak for en god dag i april - jeg glæder mig dagligt over det fine stramaj-billede!"
Museumsdirektør Alice Helleland, Statens Museum for Kunst

"TUSIND TAK FOR SIDST, jeg kan hilse og sige, at vores arrangement i lørdags var en kanon-succés, takket være jeres optræden! Jeg har fået mails fra nær og fjern, hvor folk begejstret roser underholdningen. Det var altså også bare megasjovt, selv restaurantchefen på M/S Amerika takkede mig for underholdningen. Hvad kan jeg sige andet end: You're the best ! Tusind, tusind tak."
Jane Andreasen, Eskilda Securities Int.

"Vi vil gerne takke jer for den formidable underholdning I leverede under middagen på Jørgensens Hotel. Gæsterne, udenlandske såvel som danske var meget imponerede over Jeres indsats. Det ramte lige i øjet. I formåede at gå lige til stregen, men aldrig overskride grænsen. Fantastisk underholdning for alle!!"
Annitta Jensen, VELUX A/S

"Dernæst MÅ vi lade jer tilflyde essensen af mange yderst positive tilkendegivelser, som vi har været udsat for efter vores 75års Jubilæumsfest i Nimb.. Tak fra en yderst tilfreds kunde."
Britta Gaarde, Nationalbankens Personaleforening

"Jeg vil gerne takke for jeres vidunderlige optræden til Globens kickoff. Jeg har nok aldrig set vores personale grine så hjerteligt nogensinde. Selv fik jeg krampe i maven og i kæberne efter alt det grineri."
Monika Larsson, AB Stockholm Globe Arena

"Jeres servering overgik alle vores forventninger, og I var det mest populære samtaleemne på konferencens anden dag. Alle havde en historie at fortælle om jer!"
Pernille Kroer, DANDY / DANSK TYGGEGUMMI FABRIK A/S

"Vi vil gerne sige tak for et uovertruffent godt arrangement på Restaurationen sidste fredag. I vagte en sjældent set begejstring hos Danmarks Skibskreditfond. Der tales om og grines stadig af de tre store personligheder."
Bo Jagd & Tina Langholz, Danmarks Skibskreditfond

"Endnu engang har vi med stor succés benyttet jer ved vort årlige kundearrangement i Smørum Golfcenter.Vi vil benytte lejeligheden til at takke mange, mange gange for et helt fantastisk show, som sædvanlig har vi fået mange positive tilkendegivelser fra vores danske og også vores udenlandske kunder (fransk - engelsk - svensk). Endnu engang mange tak."
Gert Jørgensen, TRANSOCEAN Shipping Agency A/S, København

"Mange tak for sidst. Alle har moret sig meget, og vi tror ikke, at der var en eneste slap mavemuskel efter Café Kølberts optræden. I flere dage efter kunne vi høre kommentarer med efterfølgende fnis, grin og latter. Så det har bare været en oplevelse."
Erika Ertbirk, Karl Larsen & Jørgen Jochumsen, Kollund Møbler A/S

"Vi vil endnu engang takke jer for en rigtig sjov, fornøjelig & ikke mindst uforglemmelig aften. Folk der ikke har mødt jer er virkelig gået glip af noget."
Heidi Irmgarn, Fazer Danmark

"Vi vil bare sige tak for en fantastisk optræden i fredags til vores jubilæumsfest i Riddersalen på Koldinghus. Alle gæsterne var vildt begejstrede for jeres indslag og I refereres stadig hver dag til frokost. Endnu en gang tak for professionel servering og god underholdning."
Jeanette Kjeldsen, Lisberg Management, member of IMD

"Tak for en fantastisk underholdning."
Anette, HERLEV Stilladser Aps

"I var den perfekte kontrast til D'Angleterre! og så kanongode at vi vil anbefale jer til alle."
Mimi Lund, Topdanmark Liv

"Tusinde tak for en yderst flot præstation til vores jubilæum her i vores hangar. Jeres optræden tog helt uden tvivl kegler. Det bliver ikke sidste gang vi ønsker at drage nytte af jeres professionelle optræden ."
Henrik Jørgensen, PR chef i CIMBER AIR A/S

"Tusind tak for sidst. I gav mig og hele mit selskab en aldeles uforglemmelig og morsom oplevelse ved jeres optræden og topprofessionelle underholdning, hvor I på intet tidspunkt overskred nogle grænser. En fantastisk præstation med vidt forskellige typer. En rigtig stor succes-tak."
Overlærer Møller, Viborg

"Tænk sig - nu har jeg inviteret disse brovtende og bøvede tjenere med fedtet hår, indlagt á cappella og alt for korte bukser 11 gange for at genere mine gæster og mit personale - og hver gang er de gået alt for tidligt hjem... tjenerne altså. Meget alsidigt og meget afsindigt morsom underholdning på højeste plan... og ditto gear. P.S. Selv 1400 mennesker i Tyskland på plat- og højtysk klarer Kølberterne!"
Lars Larsen, Jydsk Sengetøjslager

"De 7 var en kanon succes, der er store roser til dem alle."
Susanne Buus Jensen, Sonofon

"Jeg vil bare lige sige tusind tak for en dejlig aften på Louisiana --det var utrolig godt -jeg sad selv ved UK-gruppen, og de var meget glade - det var den første aften deres rejseleder havde set dem grine..!!! Tusinde hilsner."
Ingrid Schultz, H. Lundbeck A/S

"Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke cafeen for dens deltagelse i vort 25 års jubilæumsarrangement. I gjorde stor lykke og alle morede sig kongeligt. Jeg har aldrig tidligere i mit liv moret mig så meget!"
Frederik Heegaard, Novasol A/S Kbh

"Mange tak for et godt show. Alle tilbagemeldinger fra vore kunder har været positive, og vi havde, og har fortsat megen glæde af jeres indslag, også internt i NOKIA. Ingen tvivl om at I vil få vores anbefaling, såfremt nogle måtte ønske dette."
Mads Winblad, Adm. Direktør i NOKIA A/S

"Café Kølbert kom som kronen på verket! De skapte en så lattermild stemning som vi sjelden har opplevd i en slik forsamling. Deres briljante opptreden var et oppkomme av intelligent humor og gjøglerier - fantastisk."
Osvald M. Bjelland, The Performance Group, Norge

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu:
Startsiden . Artister . Børneaktiviteter . Børneunderholdning . Country . Danseorkestre . Diskoteker . Duo musikere .
Folkemusik og viser . Foredrag . Gospel . Jazz . Klassisk musik . Komikere . Konferencier . Musikere søges . Receptionsmusik . Rock og Blues . Serveringsteater . Solister . Solo musikere . Street Parade . Tryllekunstnere

Musiker-Børsen ApS -  Aage Jørgensen - Slåenvej 3 - 6600 Vejen - telefon 75 36 34 40 - aage@musiker-boersen.dk

Relaterede kunstnere:

Eva Jørgensen - er der nogen, der hører efter? . Søren Østergaard poesicirkus - foredrag . Anne Dorte Michelsen - bookingkirkearrangementer

Her kan du se en liste over vore kunstnere inden for komikere og musikalsk stand-up:

::Alex Bødiker - garant for et godt grin::
Amin Jensen
Anders Bircow
Anders Fjelsted
Anders Matthesen alias ANDEN
Anders Stjernholm linseluskomiker - formidling
Andreas Bo - revykomikskuespiller
Anne Marie Helger:: Komikøs - søllement - unplukket forestilling
Arne Lundemann
Asmus Brandt
Audrey Castañeda
Bepper
Bertel Abildgaard
Bjarne Fugleberg - teatertosset dronning og foredragsholder
Bjarne Lisby
Boys Show
Bramsen & Svarrer
Brian Mørk - komiker - forfatter
Cafe Kølbert in english
Carl-Mar Møller - filosofisk - stand up
Carsten Bang
Carsten Eskelund
Carsten Knudsen
Casper Christensen
Chresten Speggers

Christian Fuhlendorff
Container Conny
Dan Andersen's Spektakulære Guitarshow
Den falske brud tager fusen på manden
De syngende lussinger - Preisler - Dohn - Langhoff - komikerbooking
Dorte Rømer
Dronning Dahl
Eddie Skoller
Elias Ehlers
::Finn Nørbygaard:: Gagsproducent
Flemming Jensen - troldmandshumor
Flemming Krøll
Frank Hvam
Frk. Lystrups Serveringsteater
Frk Olsens Vikarbureau
Geo
Gitte Brohus komiker
Gordon Kennedy
Hans Majestæt komikerdronningen Jesper Schwartz
Hatten Rundt
Henrik Lykkegaard
Herdis og Kammertjeneren
Jacob Haugaard
Jacob Tingleff
Jacob Wilson
Jan Elhøj
Jan Gintberg
Jan og Hurra
Jan Svarrer
::Jan Schou - sommerrevyskuespiller::
Joachim Solberg
John og Aage
Jonatan Spang
Klassens Tykke Dreng med Lars Herlow
Klaus Wunderhits
La Primadonna - falsk operasanger
Lars Hjortshøj
Lars le Dous
Larsens Serveringsteater
Lasse Rimmer
Leif Fabricius
Leif Maibom
Leif Sørensen - falsk politimand
Linda P

Mads Keiser
Mads Westfall
Marianne Rom
Martin Veltz
May-Britt Drews
Mette Frobenius
Mette Lisby
Michael Carøe
Michael Schøt
Mick Øgendahl
Mikael Wulff
Monrad og Rislund
Müllers Catering
Niels Olsen
Omar Marzouk
Overkaj Michael Boesen
Papkasseshow
Pedersen og Pedersens Tjenershow
Pernille Schrøder
Peter Hansen
Peter Jacobsen
Peter Mygind
Per Pallesen
Peter Kær - hulemandsoplæg
:.02057.2489 Peter Larsen - Skuespiller i solvognen.:
Peter Schrøder og søn
Preben Palsgård
Povl Carstensen
Rune Klan
Sanne Søndergaard
Sebastian Dorset
Simon Talbot - kropssprogskomiker - formidlingkomikere
Skønheden og unoderne - sjov stemning
Sommer og Schwarz
::049.0631 Stefan og Kim:: - komikerinfo
Steen og Mads fra Strengedrejerne
Strisser Åse - voldsomt show - 0240.7436
Susanne Billeskov - Lone Jensen
Svindlerne: Definition på svindel
Syngende telegram - Marilyn's Surprise Telegram
Søs og Kirsten
Søren Dahl
Søren Hauch-Fausbøll
Søren Pilmark
Søren Østergaard
Thomas Eje
Thomas Hartmann
Thomas Warberg - multifacetteret facon
Thomas Wivel
Tjenerstaben
Tom McEwan
Tommy Kenter
Troels Trier og Rebecca Brüel
Ulf Pilgaard
Uffe Holm
Undercover Service
Viggo Sommer
Viola
Vivienne McKee kosteligmorsomskuespiller:: Engelsk / dansk
Willys Kaffeklub
ZecretZervice