>Lund-Andresen - Michael Lund - Lars Andresen - booking<

 

Lund-Andresen består af to erfarne musikere, som har spillet musik stort set hele deres liv. De spiller henholdsvis guitar og keys og begge to synger. De har begge udgivet flere plader i forskellige sammenhænge, samt medvirket på mange andres.

Lund-Andresen spiller kun musik som de kun selv kan lide, med et meget bredt repertoire. Hvilket ifølge dem selv, vil sige, at det udelukker dansktop, "gamle travere" og hip hop.

De gør meget ud af ikke at være ”de sjove” og ”festens centrum” under middagen. Dvs. at de ikke selv opfordrer til at synge skålesange eller fortælle vittigheder og den slags. Men prøver at skabe en hyggelig og festlig atmosfære.

Til dansen vil Lund-Andresen efter bedste evne at afstemme deres repertoire, så det passer bedst muligt til festen. De vil meget gerne have folk ud på dansegulvet, og de medbringer derfor en masse dansevenlige numre fra 60’erne og frem til idag.

Synes du, at du hellere vil have den store pakke, kan de også bookes som 4 mands band. Lund-Andresen kan også bookes til, kun at spille under middagen eller kun til dans.

I sommerperioden spiller de dog kun til helaftens arrangementer. Vi spiller i hele landet (og udlandet).

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music