>Antonelli Orchestra lyt og book her<

 

Antonelli Orchestra lyt og book herAntonelli Orchestra leger med klassikerne. De kaster sig over musikalske opgaver, ingen andre tør.

Energi, kreativitet og mod, med afsæt i nogle af de absolut dygtigste og mest rutinerede musikere i Danmark, har gjort The Antonelli Orchestra til folkeeje.

Du kender dem fra TV. Over én million danskere hører dem uge efter uge, når de styrer ballet i TV2’s seersucces Vild Med Dans og står bag nogle af landets største artister i Toppen af Poppen.

Med deres varme og swingende versioner og fortolkninger af alt fra klassiske stykker til moderne pophits har The Antonelli Orchestra, som intet andet orkester, for længst sat standarden for en uforglemmelig fest – uanset hvor den finder sted.

Hver for sig, behersker de alt fra den klassiske musik til de mest moderne hits og tilsammen kan de spille alt. Hvert job – uanset om det er på TV eller i en baghave i Esbjerg – skræddersyes til arrangementet. Og det bedste de ved er en uløselig musikalsk udfordring.

I en tid hvor musik produceres i metermål, er The Antonelli Orchestra levende live musik, spillet af rigtige musikere. Den ægte vare, leveret på et niveau, som er de største artister værdige.

Det er derfor The Antonelli Orchestra spiller musik. Og det er derfor, at de løfter et hvert publikum, til enhver lejlighed.

Medlemmer:
Claes Antonsen
Christian Douglas
Jacob Gurevitsch
Jacob Andersen
Jonas Krag
Poul Reimann
Stine Hjelm
Mark Linn
Daniel Sitrit
Thomas Edinger
Yulieski Gonzales
Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music