>Benny Schumann - artisten og klovnen - sejt cirkus<

Schumann-navnet har i to århundreder været indbegrebet af ordet cirkus.

Denne tradition viderefører Benny Schumann med sine internationale cirkusartist- og klovne forestillinger, der i over tyve lande er blevet set af flere millioner tilskuer i alle aldre.

Hans interesse, glæde og arbejde med cirkus- og klovnefaget, som startede allerede da han var en lille dreng, har givet ham en meget alsidig og unik kunnen, som kan man kan opleve i den originale soloforestilling:

Benny Schumanns Klovn og Cirkusartist Show
Et miks af de bedste og sjoveste numre som klovn bugtaler, tryllekunstner, tallerkenjonglør og opblæst Den opblæste Rock Star.

En fantastisk morsom og flot forestilling for hele familien.

I august måned 2019 havde Benny Schumann den store ære at modtage Danmarks fornemste Cirkuspris, som Kulturminister Joy Mogensen der holdt talen og overrakte mig Den Danske Cirkuspris- Hædersprisen 2019.

I september 2019 modtog han Truxas mindelegat på kr.20.000- i anledningen af tryllekunstneren TRUXA, 100 år som blev fejret i Cirkusmuseet i Hvidovre.

                                                           

                                          Bennny Schumann med svævende bord                 Wauv - det er sejt cirkus!                     Benny Schumann som tallerkenjonglør

                                          

                                                 Benny Schumann som rock star                 Benny Schumann med sjov magi                     Wauv - det er bare sjovt! 

Benny Schumann blev æresmedlem af Dansk Artist Forbund, da han havde 60 års jubilæum som artist. Det er en ægte Cirkusberetning om Danmarks dygtigste artist!

Morten Buckhøj skrev:
Der er også den helt vidunderlige gamle cirkusartist Benny Schumann, som i en alder af 75 år stadig kan sin metier og er aftenens i særklasse mest sympatiske indslag.

Ungt Teaterblod skrev:
Showets mest rørende øjeblik er , da vi får showets " rigtige " cirkusartist på scenen. nemlig den 75 årige, Benny Schumann som i den grad stadig kan få tingene til at swinge. Hold da op-man kan næsten blive forpustet af at se, hvor meget liv der stadig er i ham.

CPHculture skrev:
Aftenens følelsesmæssige højdepunkt bliver gensynet med den aldrende cirkus- artist Benny Schumann , der stadig kan få tallerkener til at rotere, så man bliver helt rundtosset. Scenekanten skrev:
Den erfarne cirkusartist Benny Schumann er varietéens trumfkort. Han jonglerer og balancerer tallerkener af porcelæn til en nervepirrende guldmedalje. Det er yderst imponerende og med sig bringer den 75-årige legende en rig kulturhistorie i bagagen, som gør oplevelsen ekstra særligt.

Kulturkupeen skrev:
I anden afdeling svinger det i dobbelt forstand, når den gamle cirkusveteran Benny Schumann viser sit glansnummer med dansende tallerkener til Chuck Berry- Johnny B. Goode fra 1959. Orkestret er i sit es, mens Benny Schumann har travlt med at holde 10-12 tallerkener i bevægelse. Da det hele er overstået, hujer publikum og står op og klapper af cirkusartisten.

Relaterede kunstnere:

Gitte Jørgensen . ::Brian Hansen:: . ::Pia Fris Laneth - livsbetingelser - storyteller - 0235.1943::

Opdateret tirsdag, den 19. juli 2016, kl. 14:22

 

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere