>Magioplevelse<

Forside/menu

Mystisk, magiske, professionel, komiske og mystificerende!
Ashtar Avatar vil give dig en magisk oplevelse, du vil huske resten af ​​dit liv!
Specialiseret i Walk-Around Magic og Mentalism Viser udføres inden inches af tilskuere på Corporate Events, Bryllupper og private parter!

Som Nærbillede Tryllekunstner og Mentalist, Ashtar tilbyder:
1. Teater Style Magic og Mentalism shows (udført til hele gruppen på én gang).
2. Walk-Around (spadserer) Magic og Mentalism viser (for større grupper).
3. Eller en kombination af de to viser

Ashtar har specialiseret sig i Company / Corporate begivenheder, Voksen og alle aldre Private parter, Celebrations (bryllupper, Brude brusere, fødselsdage, Inddelinger, Mærkedage, etc.), og Restaurant / Bar / Club magi. Ashtar har masser af erfaring underholdende tilskuere i alle aldre og kulturer!

Tidligere kunder omfatter Planet Hollywood (Niagara Falls), Swiss Chalet, White Oaks Resort og Spa, Creme de la Crema Cafe, St. Catharines General Hospital, Walper Terrace Hotel, Priva Nordamerika, post Foods, First Student Canada, Brookfield Multiplex Construction, Ontario Gensidige Forsikring, Fairmount Royal York, Henley House, IDT Systems, Brock University, Chai Lifeline, Town of Lincoln, Thorold BIA, og forskellige private klubber og organisationer.

Ashtar Avatar skaber brugerdefinerede trylleshows til at supplere din særlige lejlighed, personlighed og interesser.

Mulighederne for umuligheder.

Magi!

Vi var meget glade for det, Ashtar var i stand til at komme med til en corporate begivenhed på Royal York Hotel. Ikke en let crowd - alle forsikrings folk - men han var absolut forbløffende. Folk talte om det for dage! Han er pragtfuldt at arbejde med, meget imødekommende og virkelig, virkelig god! Jeg vil stærkt anbefale ham til en bred vifte af begivenheder, hvor du ønsker at wow dine gæster.

Gennemgå af Deborah G. fra Toronto, ON den 2013/10/24

Fest

Ashtar Avatar var AMAZING !!!!!!! Han imponerede alle gæster på hver tur. Der var aldrig et kedeligt øjeblik mellem "Whoa" s, de "ahhh" s og de awesome "Ashtar AVATAR" chants. Ashtar fungerer bedst, når mængden er højt og engagerende med Ashtar. Han var en sand fornøjelse at have på vores parti og ville helt anbefale ham til alle.

Anmeldelse af Jason d. fra Toronto, ON den 2014/11/01

Fødselsdagsfest (voksen)

Den bedste beslutning jeg gjorde når de søger efter en professionel entertainer for min forlovede 50 års fødselsdag / NYE begivenhed. Jeg kan ikke sige nok om Ashtar Avatar! Meget professionel, sjov og mest af alt, en fantastisk tryllekunstner og mentalist. Han er fantastisk på hvad han gør. Jeg anbefaler meget stærkt ham. Du vil ikke blive skuffet !! Tak Ashtar for at fuldføre min begivenhed! Du er virkelig awesome på, hvad du gør! Jeg giver Ashtar Avatar 10+ stjerner !! Alt det bedste til dig! - Anita Golea - Markham, Ontario

Anmeldelse af Anita g. fra Toronto, ON den 2015/12/31

Jubilæum Party

Ashtar var vidunderligt! Ikke kun en stor tryllekunstner lave tricks for alle vi havde på min forældres 50th men lave tricks for de 3-årige samt årige 80. Du vil ikke blive skuffet i at ansætte denne dejlige fyr.

Gennemgå af Laurie K. fra Beamsville, ON den 2013/06/09

Baby shower

Han var meget behageligt og professionelt. Jeg vil anbefale ham til andre.

Gennemgå med Cher P. fra Grimsby, ON den 2011/03/06

Bryllupsreception

Ashtar Avatar var meget accomadating til arrangementet. Vi havde en vidunderlig tid ser alles reaktioner på hans præstationer og svar om sit arbejde. Min mand elskede at kunne få ret i på handlingen med den entertainer, stille spørgsmål om magi og kunstgreb, som han gjorde det meget godt. Han underholdt ikke kun min 75 års gamle far, men et par 4-årige, der kom til receptionen så godt. Det var den bedste begivenhed penge jeg har brugt og vil meget anbefale ham til mine venner for deres næste arrangementer. Mange tak for at gøre vores bryllup en truely kickass oplevelse. Heather Whitney

Anmeldelse af Heather G. fra Buffalo, NY den 2011/10/31

Fødselsdagsfest (Børn)

Vi var meget imponeret over Ashtar. Han ankom til tiden og sat på en stor Vis for børnene. Hvad virkelig imponeret os var hans generøsitet med gavepose, at han gav fødselaren. Han havde brugt sin egen personlige tid til at gå på indkøb for Harry Potter poster og han omfattede nogle bøger som gaver til hende. Han gik definitivt måde ud over med gavepose. Hans show var godt klaret også med masser af tricks, der forlod alle forbløffet. Han havde en dejlig rolig opførsel med børnene og han nemt holdt deres opmærksomhed for hele showet. Ashtar var meget professionel.

Gennemgå af Shannon M. fra Georgetown, på den 2013/07/28

Jule fest

Anmeldelse af Nelson A. fra Toronto, ON den 2012/12/08

Privat selskab

Store Vis og meget professionel!

Gennemgå af Julie C. fra Etobicoke, ON den 2015/10/24

Ashtar Avatar - Tryllekunstner og Mentalist svar:

Wow. Jeg er meget overrasket over den revision betragtning af, at 20 mennesker kom hen til mig efter showet og sagde hvor stor showet var. Jeg tror, ​​du kan ikke gøre alle dit nummer ét fan, men jeg er stadig vil forsøge, og jeg stadig kommer til at sprede det smukke magiske energi.

Relaterede kunstnere:

Peter Jakobsen
Rune Klan
Sunny Cagara
Trylle Ole - Børneentertainer
Trylle Thomas - scene trylleri close up
Danny Wisholm
Den Store Tryllekunstner og hans kanin

Henrik Mortensen
Jan Hellesøe
Jesper Amstrup
Jesper Grønkjær
Joachim Solberg
John Oehlenschläger
Kenneth Baun
Kim Andersen
Kim Oehlenschläger
Klaus Mulbjerg
Kristian Skovbo

Lars Lottrup
Lasse Frederiksen - fingerfærdighed - trylleshow
Lasse Lisby
Michael Deutsch
Mikkel Severin
Mr. Mox

Gle1nn Stra2nge