>Gle1nn Stra2nge<

Forside/menu

Sikker på at bringe forundring og latter til enhver menneskemængde, Gle1nn Stra2nge kombinerer mystik med side-opdeling komedie for at sikre hans publikum er grundigt underholdt. Alle går væk føler stor!

Gle1nn Stra2nge - booking oplysninger

Gle1nn  har rejst fra New York, Florida, til Californien, og mange dele i mellem, underholdende grupper lige som din. Han er en unik, one-of-a-kind entertainer, der sætter sit publikum og deres følelser først.

Gle1nn Stra2nge har delt sine originale ideer og unikke talent med mere end 6000 kolleger tryllekunstnere ved at være en featured entertainer på mange magiske konventioner i hele USA. Hans tricks og rutiner er også blevet offentliggjort i mange magiske publikationer.

Nogle af hans forestillinger omfatter engagementer på den verdensberømte "Magic Castle" i Hollywood, "Browns Hotel" i New York og ombord på Queen Mary oceandamper.

Du vil være sikker på at vinde roser fra dine venner for at arrangere sådan en dejlig, dejlig og underholdende begivenhed.

Hvad andre siger -

• Eastman Kodak:
"Din kombination af magi og komik gjort vores fest en kæmpe succes. Folk taler stadig om din 'Mind Reading Kit'."
- James D. Harlan, Engineering Manager

• Amerikansk Equipment Company, Inc .:
"Jeg vil gerne takke dig for en fremragende præstation. Du var vidunderligt! Din scene tilstedeværelse og rapport med publikum var fremragende. Under din 'lægemiddel' spise rutine, en person skulle gå til badeværelset, fordi han ikke kunne håndtere enhver mere latter. Mens han var væk en anden person begyndte griner så hårdt han faldt ud af sin stol. "
- John D. Malone, direktør, sikkerhed og kvalitet

• Milliken & Co .:
"Din show var stor for alle aldersgrupper og meget godt modtaget af både voksne og børn. Det var forfriskende at høre gode, sunde og underholdende komedie. Din præstation var meget professionelle og fintunet og erobrede vores publikums opmærksomhed hvert minut. Du var en stor succes!"
- Ronald E. Pruett, Corporate Systems Department

• Duke Power Company:
"Normalt behøver trylleshows ikke interesserer mig, men du har en stil helt ulig nogen tryllekunstner, jeg nogensinde har set. Jeg nød det grundigt."
- Brenda C. Albertson

• Fluor Daniel, Inc .:
"Din show er afsindigt morsomt, ren og ikke fornærme nogen. Hele vores gruppe talt med begejstring om din magiske handling. Jeg vil anbefale din mest professionelle show stærkt for ethvert publikum."
- Sarah Percival, sekretær, CPI Resource Center

• Coats American:
"Vi vil være glade for at anbefale Gle1nn  præstation for enhver gruppe behøver god, ren underholdning."
- Wade C. Bowman, manager, Arbejdsmarkedsrelationer

• Georgia Golfbane inspektører Association, Inc .:
"Jeg ønskede at skrive og tak for at anbefale Mr. Gle1nn Stra2nge for vores middag underholdning. Han var perfekt! Hans land komedie og magiske tricks holdt vores publikum i masker. Derudover gjorde han et fremragende arbejde i at få" frivillige "fra vores publikum , og herunder børn så godt. jeg vil meget anbefale ham til enhver type gruppe. Han havde nogle i vores gruppe griner, så hårdt jeg troede, de ville græde. Vi hadede at se natten ende! Gle1nn  var fremragende og gjort vores møde og middag en stor succes. venligst udvide vores tak til ham for sådanne sjovt og latter! "
- Karen R. White, administrerende direktør

• Smith Drug Company, Division of J. M. Smith Corporation:
"Wow hvad et show !! Alle er stadig raving om hvor stor og sjove dit show var -!! Og du gjorde det tre måneder siden Dette var anden gang, jeg havde set du udfører, og jeg lo hårdere og længere jeg griner så. hårdt, jeg græd. vi tildelt dig "warm-up" spot. dreng, vi nogensinde laver en fejl. du var den klasse handle og hovednavn! Tak igen for en vidunderlig show! "
- Ken Couch, RPH, Past præsident, South Carolina Apotekerforeningen

• John Deere Power Products, Inc .:
"Jeg tager stor glæde i at have mulighed for at anbefale Gle1nn Stra2nge komedie Magic Show. Jeg har haft lejlighed til at se Gle1nn  show to gange. Hver af de to målgrupper var helt anderledes. Gle1nn  var fremragende på begge! Selv Gle1nn  evne til at udføre magiske tricks og komedie er fint poleret, hans evne til at fange et publikum og inddrage dem i showet, sikre fuldstændig succes under alle omstændigheder at blive planlagt. igen, vi nød grundigt hvert aspekt af hans  show. "
- Jim Perry, Production Supervisor

Relaterede kunstnere:

Danny Wisholm
Den Store Tryllekunstner og hans kanin

Henrik Mortensen
Jan Hellesøe
Jesper Amstrup
Jesper Grønkjær
Joachim Solberg
John Oehlenschläger
Kenneth Baun
Kim Andersen
Kim Oehlenschläger
Klaus Mulbjerg
Kristian Skovbo

Lars Lottrup
Lasse Frederiksen - fingerfærdighed - trylleshow
Lasse Lisby
Michael Deutsch
Mikkel Severin
Mr. Mox

Miguel el Zorro tryllefægtning
Nicklas Berg
Niels Enersen - falsk præst - magisk bryllup
Ole Larsen - overraskelsesmagi-show-trylleri
Pegani
Petro Mielczarek