>David Tholander - tryllekunstner - booking<

 

David Tholander - tryllekunstner - bookingDEN STØRSTE GAVE VED AT HOLDE FEST ER FOR MANGE AT SE SINE VENNER OG FAMILIE HAVE DET SJOVT
Når jeg tryller kan det enten være for alle gæsterne på én gang eller foregå som close-up trylleri, hvor små grupper oplever trylleriet helt tæt på - en gruppe ad gangen. Eller lidt af begge dele.

Uanset hvilken form for trylleri der passer bedst til jeres arrangement er det trylleri med publikum i centrum. Det er min erfaring at det er den bedste måde at rystes selskabet sammen, bringe energien i arrangementet op og ikke mindst give konfirmanden, fødselaren, jubilaren og deres gæster en oplevelse ud over det sædvanlige.

I over 15 år har jeg optrådt ved en bred vifte af forskellige arrangementer og fester. Når jeg optræder er fokus på at fange energien og stemningen i lokalet, bygge videre på denne, for at levere underholdning med stil, charme og naturlig lethed - med en underspillet intelligent humor. Mens jeg elsker at involvere og spille med publikum, så sætter en ære i aldrig at udstille eller gøre grin med nogen - og hvis der skal grines af nogen, så er det tryllekunstneren selv.

TO FORSKELLIGE SLAGS SHOWS
Trylleri med humor udgør kernen. Endnu vigtigere end at blive forbløffet over tryllerierne er at gæsterne har det sjovt. Det er nemlig sådan en fest bliver god! Heldigvis udelukker det ene ikke det andet.

SCENE Showet er underholdning for hele selskabet samtidigt - dog ikke nødvendigvis på en scene. Oftest med en varighed af ca. 30 min. (varigheden kan tilpasses i forhold til det givne arrangement). Det foregår altid med god kontakt med publikum, hvor alle skal have det sjovt.

CLOSE-UP er en mere intim og personlig form for optræden, hvor jeg tryller for mindre grupper ad gangen. Her inviteres til endnu mere interaktion med tilskuerne som oplever det uforklarlige på ekstraordinært tæt hold.

Består selskabet af en international forsamling, så tilpasser jeg mig og optræder gerne på dansk, engelsk og/eller fransk.

Foto: Mathies Brinkmann Jespersen, Benjamin Jønch-Sørensen

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music