>Richard Ragnvald - bookinginformation<


 

Richard Ragnvald   

Var stolte af at være i stand til at sætte forud for beslutningen om at bare om de mest vellidte danske sted solister i den sidste en lang periode: Richard Ragnvald.

Fordi det er væsentligt område state-of-the-art i hele 1993 ved hjælp melodien "Tak en person, som vi har en tendens til at være venner" har succes næppe nogen færdig nødvendig for at erhverve den foretrukne performer fra Joy by, Århus. Dette er ikke det mindste en god handel, betydeligt i efterspørgslen DVD udsender op fra 90'erne, der i sidste ende udløste alle 6-8 sjældne metal-filer med hensyn til Richard Ragnvald. Den faktiske 6 sjældne metal titler er faktisk "Jeg har en drøm" - "Mine venner" - "Mit stjernetegn" - "Hits de danske prime 98" sammen med, efter, en slags to gange sjældent metal file, " Giro 413 ", nyhedsbrevet sammen med en række kunstnere. Disse er, ideelt set absolut ikke de sidste shows, præsentere Richard Ragnvald så stor hæver baren i.

Richard Ragnvald leverede en slags dvd for vejene i hele begyndelsen af ​​2001 til din fil firma "Universal". Den faktiske skive har fået til anden tilbudt omkring 20, 000 rapporter i Indspilningerne blev afholdt i hele efteråret 2000 hele Sverige, sammen med en række af de allerbedste svenske behandling musik kunstnere især har kraftoverførsel flere succeser og shows ved hjælp af den svenske "Vikingarna". Sidst, Rich Ragnvald leveret en helt ny dvd for din fil firma "Luna Records" sammen med titleen "Mit sort én" præcis, hvor Richard såsom at udføre en slags duet sammen med Susanne Lana.

Ragnvald desuden bragt en slags melodi for bemærkelsesværdigt vellidt film - "Polle Fiction". Den faktiske melodi omtales som "Livet i hele Snave sker ved Gud". Present kort 2004. leveret Richard Ragnvald en helt ny DVD kaldet "En mindre souvenir" præcis, hvor han eller hun bl.a. spille en slags duet ved hjælp af den gamle film absolut Ib Mossin. Kollektivt mange mennesker spiller melodien "Du ville være den æble selskab med hensyn til min egen øje" gennem videoen Flint datters. Til denne vidunderlige dvd, er normalt den britiske udgave med melodien "Please Generer mig. Inches

Richard øjeblikket kaotisk besøg fra kyst til kyst, det sted, hvor den utroligt specialiseret sammen med placeret solist, hvor nogensinde han eller hun præsenterer sig selv, relishes enorm ry mellem deres troværdige publikum. Alle kender deres en hel iørefaldende melodier sammen med strejker, der naturligt er faktisk en del af, sammen med, absolut ikke mindste bekendt at være i stand til at din ex gennem en hel prime ratings i landet danske sted grafer, både i regionale radiostationer sammen med navnlig gennem DR Dansk prime præcis, hvor Ragnvald øvrigt holder filen til at være toppen, næsten alle på hinanden følgende uger. Det havde været faktisk seksten uger at være en sikker række 1, sammen med gennembrud slog "Tak en person, som vi har tendens til at være venner" i hele 1993.

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere