>Svend Nicolaisens Orkester - syng med - booking<

 

Svend Nicolaisens Orkester drager hele Danmark rundt med et nyt koncept

”Syng Med” Svend Nicolaisens Orkester.

Et ”Syng Med” arrangement indeholder 2 x 45 min. Underholdning og Fællessang, delt op i to afdelinger: 45 min. Underholdning og Fællessang – en pause efter arrangørernes anvisning, og herefter 45 min. Underholdning og Fællsessang.

Orkestret består af 10 musikere, og én eller to sangerinder.

 Orkestret deler sangmapper ud inden arrangementet påbegyndes, og samler sangmapperne ind igen, ved afslutningen af arrangementet.

Lørdag efter lørdag kunne man lytte til middagskoncerten fra Danmarks Radio, Svend Nicolaisen og hans Orkester.

Hver sommer, gennem årene, kunne man opleve koncerterne fra Promenadepavillonen i Tivoli med Svend Nicolaisen og hans Orkester.

Du har nu igen mulighed for at lytte til musikken, som den lød den gang, for ca. 25 år siden, spillet af det nye Svend Nicolaisens Orkester.

Svend Nicolaisens Orkester blev dannet, torsdag den 5. maj 2011 ved et møde mellem driftige musikere på Djursland. I dag består orkestret af ni dygtige musikere, der brænder for at spille musik, i den særlige musikgenre, og med den meget specielle "sound", der kendetegnede Svend Nicolaisen og hans orkester fra 1932 til 1985.

Formålet med at genskabe Svend Nicolaisens Orkester er at give publikum, der husker orkestret - har danset til de herlige toner - mulighed for igen at lytte eller danse til musikken.

Hos Svend Nicolaisen og hans orkester var der tilknyttet flere sangerinder gennem årerne - Winnie Hedegaard - Bente Merete - Jette Ziegler - Jeanett Krüger og Elisabeth Edberg. Sidst nævnte var sangerinde i orkestret fra 1982 til 1985.

I Svend Nicolaisens Orkester kan publikum opleve orkestrets faste sangerinde, men også gæstesolister, der optræder sammen med orkestret.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music