>Niko1laj - Pilo2ter3ne<

Forside/menu


Et af Danmarks bedste livebands gør klar til landing i Frederikshavn. Landingslysene er tændt ved Maskinhallen 24. oktober, så alt er klar når Niko1laj - Pilo2ter3ne slår landingsstellet ned og går løs.

I gennem de sidste 10 år har bandets førstemand Nikolaj Christensen indtaget de danske scener og festivaler med sine tænksomme, rammende tekster og sit "rock'n'roll band" Niko1laj - Pilo2ter3ne debuterede i oktober 1989 med albummet "Piloter" og har dermed 13 år på bagen.

Det er knap en måned siden, Niko1laj - Pilo2ter3ne udgav deres seneste cd - "Lige på Kornet" - og koncerten i Frederikshavn vil helt naturligt bære præg af denne skive. Netop på grund af rockbandets store live-publikum, har Niko1laj - Pilo2ter3ne valgt at gøre den nyeste cd til en rigtig live-cd.

Ikke sådan at forstå, at det er en billig-optagelse snuppet ved en af de mange koncerter på turne landet rundt. Nej, det er live-processen, der optager bandet, og derfor er det studieoptagelser med en lyd, der holder og en proces, der sikrer ægtheden ved at undgå lagkagemixning og optagelser i lag på lag.

- På denne plade er jeg gået efter at give musikken præcist det, jeg hører i mit hoved, når jeg skriver sangen derhjemme, siger bandets herre og mester Nikolaj Christensen. - Til forskel fra tidligere, har jeg denne gang haft cd'er med i studiet, så jeg har kunnet sige til bandet "sådan her skal det lyde!" og det har virket!

- Jeg kan jo ikke vide, om de også er vokset op med Dylan og har hørt Thin Lizzy hele deres ungdom og kan lide Ulf Lundell og Springsteen. - Jeg har nok tidligere været for bange for at folk skulle tro, at jeg havde stjålet en eller andens sang, men denne gang har vi raget ned fra hylderne til stor inspiration for mig selv og bandet. Cd'en er produceret af Frank Birch Pontoppidan, der fik bandet til at levere det, der oprindelig alene fandtes i Nikolaj Christensens drømme, og de drømme udleves nu igen live på scenen i Maskinhallen 24. oktober.

En ung valbydreng med slidte cowboybukser, en rockspade på nakken og med en meget hæs og karakteristik stemme, der sang danske iørefaldende rocknumre var, hvad vi fik overrakt dengang. Siden har vi fulgt hans tanker og færden på album som "Jimmy og Vicky", "Hen over jorden", "Vi er på vej til et sted" og "Homeparty" som udkom i april 1999.

Forud for koncerten i Maskinhallen arrangerer NORDJYSKE i samarbejde med Frederikshavn Kulturhuse en lille quiz-spøg, hvor der er sat fem cd og fem billetter til koncerten på højkant

Relaterede kunstnere:

Absolute Live
Anna David - 16022012114813
Almost Famous

Anders Abrahamsen - akustisk/guitarspiller/sanger - folk/country - pop/rock
Availables coverunderholdning - musiknerve
Back To Blue
Back to the '80s
Balle Bjalle - Bjarke Nørgaard - sanger/guitarist
Basim
Batman & The Jokers
Beat Boys
Blast
BoogieKnights
Booze Brothers - uforfalsket Rock´n Roll
Boris Grant professionel musiker, troubadour, guitarentertainer - sanger
B# Sharp - Feat. Steve Cameron - grooves&hooklines

Charlie Dee & the Twisters
Clark og de KENTe
Cover Up
Cross - Schack - Ostermann - sang - guitar - bas - vaskebræt

Danser med Drenge
::Delta Boogie Kings - sydstatsinspireret rock-blues::
Derelicte - coverversioner
Det lille rockband - Mogens Gadegaard - Michael Jacobsen - Kjeld Brockdorff Olesen
die Herren