>Superband - livepartyband book her<

Forside * Booking forespørgsel * Video

     

Repertoire
Superband har altid sat en stor dyd i at være et orkester med et bredt repertoire. Vi ønsker at der er noget for enhver.
En aften i selskab med Superband kan bl.a. byde på alt fra Michael Jackson, 70'er Disko, Rock'n'Roll, 80'er Rock, Kim Larsen til Boyband, 90'er pop, Danske 80'er hits og de nyeste Radiohits

Superband kan desuden bookes med et kendt sanger som indslag. Superband har bl.a. akkompagneret stjerner som Søs Fenger og Erann DD.

Tilføj en kvindelig forsangerinde, en saxofonist eller måske en blæsertrio for at give et ekstra krydderi til arrangementet.

5, 6, 8 eller 10 mand?
Tilpas Superband til jeres fest.

Superband musikere:
Mark Dixon - Vocal
Thomas Albrechtsen - Keys / Kor
Eddi Jarl - Trommer / Kor
Anders Graae Lauritzen - Guitar / Kor
Martin Ahm Nielsen - Bas

You’ll have a kryptonight – just wait and see.

Musikken består af et bredt repertoire af gamle klassikere og nye hits. Så hvad enten du er til U2, The Beatles, Danseorkestret, Kim Larsen, Michael Jackson, Toto eller Joe Cocker så lover Superband, at der er musikalske oplevelser for enhver smag.

Man er som publikum ikke i tvivl om at Superband elsker at stå på scenen og spille op til fest.

Mænd af stål med overnaturlige musikalske kræfter leverer musik i verdensklasse til din fest. Bandet hedder Superband.
Kernen i bandet er 5 personer, men bandet kan efter ønske udvides til et 6, 8 eller 10 mands orkester og kan dermed tilpasses til ethvert arrangement.

Uanset antallet af musikere lover vi, at intet arrangement er for stort eller småt til en aften i selskab med os.
Superband har ry for at være et af de bedste liveorkestre i Danmark og har spillet til masser af events og firmafester for bl.a. Vestas, Danske Bank, Rambøll, Thule Airbase og mange flere.

Med Superband får man et professionelt orkester, der leverer stor entusiasme og energi samt selvfølgelig et smil på læben.
Relaterede kunstnere:

Trompet entertainer Per Nielsen . Gitte Jørgensen . ::Brian Hansen:: . ::Kim Leine - bygdkultur - familietragedie - dødsridt -0215.26191::