>Funktions1band<

      

Den "Lucky Devils Band" er den funktion band, der ikke er en "Function Band". Med regelmæssige showcase forestillinger og en gratis demo-cd, du kan se og høre dem leve før booking dem, og vælge og vrage størrelse og konfiguration af din drøm band. Disse fuldtids professionelle unge musikere fokuserer helt og holdent på at få din nat op og hoppe, men uden osten. Bedst af alt, de er selvforvaltende, så de er meget billigere end andre bands i denne kvalitet beslag - du ikke betaler nogen agenter af mellemmænd! Prisfastsættelse fra 1500 $ - 5200 $, afhængigt band størrelse.

De spiller alle dine yndlingssange! The Lucky Devils Band kan spille alle klassikerne og 70'erne, 80'erne, 90'erne osv, og alle de nyeste ting også - fra Frank Sinatra og Chuck Berry til Kings of Leon og Beyonce- og alt der imellem. Selvom dette band blev bygget fra bunden til at fylde dansegulvet, er alle musikerne uddannet jazzmusikere, der er lige så glad for at spille cocktail musik, akustiske dækker, og alle disse melodier, der fungerer bedst i begyndelsen af ​​det nat, før partiet har virkelig fyret op! Men når det er tid til at fylde dansegulvet, det er, når bandet virkelig brillerer! De bryste sig af at vide præcis de rigtige sange til at spille på det helt rigtige tidspunkt at pakke din dancefloor. Se deres hjemmeside for en komplet liste over melodier, som de kan spille, plus live optagelser osv ...

De bedste musikere i byen! Vælg mellem 3-14 fuldtidsansatte professionelle musikere, der spiller med folk som Alicia Keys, Gotye, Kimbra, Stevie Wonder, Beck & Tony Bennett, for at nævne et par stykker. På deres regelmæssige showcase visning nætter kan du tjekke bandet i aktion, og se for dig selv, hvorfor denne unge band allerede har en misundelsesværdig ry i branchen. De er virkelig anderledes end enhver anden band i byen. Kom og se dem lever for at opleve den "look and feel", der adskiller dem fra flokken.

De har spillet på det bedste! Mange af Amerikas store virksomheder og institutioner stole på Lucky Devils at fylde deres dansegulve! Regelmæssige kunder omfatter: Mercedes-Benz, Hilton Hotels, Cæsars Casino, US Air Force, NYU, L'Oreal, ABC Television, NBC, og mange mange flere. De Lucky Devils er erfarne, og godt ... de bare vide, hvordan at rocke en fest !! Se hjemmesiden for flere detaljer.

The Country Outlaw Bandet er en høj energi land band med lige nok klassisk rock blandet i at behage alle. Jeg har prøvet at sammensætte en god blanding af gammelt og nyt, rock og land, optimistisk og langsom generelt god dansemusik for alle aldre. Selvom vores indflydelse er klassisk land, vi er ved at rocke det ud.

Hvis du leder efter en god fest band til enhver lejlighed de Country Outlaws er lige, hvad du leder efter. Hvis der er det specielle sang, du ønsker for din lejlighed, og vi har ikke det i vores sætliste vil vi være mere end glade for at lære det for dig.

Du vil ikke blive skuffet.

Vi tilbyder også en 3 stykke gruppe kaldet Highway 99. Denne trio er fantastisk til de mindre spillesteder, stadig levere de lyde, du voksede til at elske vokser op.

I 2014 tildelte Brian Smart humor.

Relaterede kunstnere:

Sgt. Pepper
Stones Jam
Søren Berlevs Gas Show
The Blues Brothers Souvenir Show
The Boss - Springsteenfortolkninger
Thomas Helmig Jam
Tom Jones Explosion
Turn on Tina

U2 Jam

Vil du danse - Bamse kopiband
We love Sanne

A Rush of Coldplay - hyldestband
Abba Revival Band
Abbatizers

ABBAcz
Anders Munch - Kim Larsen kopi

Bamseband - fælles sang - fis - ballade - Bamsekopi
Bamses Drenge

B40Z02YXB2z

Rockpålandet