>B40Z02YXB2z<

       Det er med Popstars-vinderen fra 2003, Maria Lucia, som et af trækplastrene, at komiteen inviterer til endnu en fest i slutningen af maj.

Byfesten i strup vil igen i år været henlagt til pinsedagene - dog med den undtagelse, at man i år har valgt at lægge den sædvanlige tyvstart, bankospillet, endnu tidligere end normalt.

Det sker således allerede 30. april i hallen. Fra mandag 24. maj og ugen frem går det løs med de sædvanlige aktiviteter og konkurrencer, som spænder lige fra kroket, skydning, løb og cykelløb til firmafodbold.

Efter flere års pause genopstår pensionistfesten her i år 2016. Pensionister fra hele kommunen er inviteret til fællesspisning og underholdning ved spillemændene.

Ligesom i fjor står der også musikfestival på programmet, og det samme gælder de traditionsrige indslag som loppemarked, heste- og kræmmermed, grisefest i ølteltet og bal. Tivoli vil også være på plads og en af festens musikalske nyheder er Borgervæbning, som går i spidsen for optoget pinsesøndag.

Søndag aften er det Danmarks Dårligste Kopiband, der spiller op til dans i teltet, og for tredje år i træk kan man opleve Al Capone stå for det musikalske ved grisefesten i teltet.

Lørdag kan man opleve to meget populære aktører i ølteltet. Bent W., der efterhånden er et fast indslag til festen, underholder og får i år selskab af en kvindelig sangerinde.

Senere er der lagt op til fællessang - ikke mindst slageren ”Fisker i Hvide Sande”, når Vagn og Vagabonderne indtager scenen.

 Om aftenen er der diskotek for det yngre publikum. Festen er pr. definition baseret på en blanding af tradition og fornyelse. Og en af de største - og måske mest revolutionerende nyheder - kan meget vel komme her i 2016.

For 36 år efter at byens læge, i 1968 som den første blev hædret med titlen konge, er der nu - i kraft af vedtægtsændringer - banet vej for en kvindelig arvefølge.

Når konferencier Madsen udråber det nye par på friluftsscenen søndag eftermiddag kan det lige så godt blive en dronning og en -prins, der skal løfte arven efter det afgående regentpar, konge Poulsen og pige Kristoffersen.

Så spændingen i år bliver om muligt endnu større end de foregående. Sædvanen tro holder komiteen kortene tæt ind til kroppen, så kun ganske få personer kender identiteten på de kommende titelindehavere. Men dens formand, Mortensen, vil dog godt afsløre, at der allerede er indkommet over 20 forslag til den nye ”regent”. Og der er faktisk dobbelt så mange kvinder som mænd i ”hatten”.
Koncerter, bolde, corporate eller salgsfremmende events, byfester, diskoteker, bryllupper, der støtter kulturelle programmer, og selv teater. ABBAcz vil gerne tilbyde alt dette til dig, hvis du er på udkig efter løsninger til dit arrangement. Abbacz ser frem til alle aldersgrupper og lyttere, der beundrer god pop og kan lide at huske hyper berømte svenske band Abba.

Abbacz show omfatter både førsteklasses præsentation af berømte svenske original musik samt originale kostumer og dans koreografi. Abba-revival tilbyder flere typer af program fra halvtimes input gennem en time indstillet til hele koncerten med en pause, samt en specialitet, når du kan kompilere din egen koncert.

Abbacz vil forsøge at tilpasse sig dine behov så meget som muligt, og håber, at du og alle deltagerne i dine begivenheder vil være mest tilfredse med deres arbejde og holdning. Alle dine yderligere krav kan arrangeres på de givne kontakter ...

Din Abbacz

Tjekkisk hyldest band ABBACZ fra Prag er baseret på kvalitet sang kerne. Dens integreret del er også en sang band bestående af professionelle musikere.

Gruppemedlemmerne omhyggeligt dissekeret de originale Abba optagelser og derefter sætte igen den mest trofaste kopi af dette arbejde sammen.

Den storhed af Abbacz showet er maksimeret ikke kun af de originale kostumer, men også af en dans koreografi, hvilket øger interessen for den samlede præstation.

Abbacz hører til de europæiske ledere på området vækkelser. Repertoiret af Abbacz omfatter en berømt Wembley-koncert fra 1974 og alle de største hits fra ABBA selvfølgelig.

Abbacz har heller ikke så berømt, men dermed mere interessant "forretter" på sin afspilningsliste, og kan således variegate deres præstationer.

De ældre nyder at huske de tids- og publikum-testede sange fra, mens de yngre kan få at vide musikken, der inspirerer nutidige forfattere verden af ​​pop. Lad dig blive trukket ind i atmosfæren af ​​den 80. og huske den tid, hvor musikken kunne ikke sendes via e-mail ...

Relaterede kunstnere:

A Rush of Coldplay - hyldestband
Abba Revival Band
Abbatizers

ABBAcz
Anders Munch - Kim Larsen kopi

Bamseband - fælles sang - fis - ballade - Bamsekopi
Bamses Drenge
Beatles for sale FlensFour
Beatles Revival
Beat the Meetles
Booze Brothers - uforfalsket Rock´n Roll
Bryan Adams Jam
Copenhagen Blues Brothers
Creedence Allstars
Dancing Queen - Abba Kopi
Den Danske Mafia - Mogensenrock
Den røde tråd - Shu-bi-dua - Gasolin' kopi
Dem vi elsker
Die Herren
::Eagles Jam - unik ørehængerkoncert::
Elvis Show Mike Andersen

E-Street Jam - book "Bossen her"
Fi-Fi Dong Gascopy - 100 % genbrugsgas
Gasbox Kim Larsen-Gasolinkopi
Gasoline