>Strisser Åse - voldsomt show<

 

Med Strisser Åse som underholdningsindslag til din næste fest er der garanti for, at gæsternes lattermuskler kommer på arbejde. Hendes show er lattervækkende komik-strip, når det er bedst. Showet er ikke vulgært og kan ses af alle – unge som gamle.

Mere end en strisser, hun er også stripper-strisser
Strisser Åse er altid på pletten. Hendes speciale er afpatruljering af villakvarterer, og mangen indbrudstyv har måttet se sine tyvekoster konfiskeret i gerningsøjeblikket, når hun kom forbi. Hun har pondus og går ikke af vejen for at udfolde sig fysisk, hvis tyvene ikke makker ret. Knippel, håndjern og stopskilt er hendes foretrukne remedier. Men Åse er mere end strisser, hun er også stripper-strisser. Hvis lejligheden byder sig, smider hun gerne uniformen og viser sine buttede former frem.

Showet - Dramatisk start sætter gang i festen
Strisser Åse dukker uanmeldt op til festen og fortæller med stor dramatik, at der har været indbrud hos værten. Allerede her vil latteren begynde at bølge i festlokalet. Hun fortæller, at hun under en patrulje i nabolaget har set to transvestitter i dametøj på vej ud af værtens hus. Hunhar stoppet indbruddet og sat tyvene bag lås og slå, men da døren jo var sparket ind, har hun valgt at køre forbi festen med tyvekosterne.

Showets højdepunkt er Strisser Åses yndige komik-stripshow
Strisser Åses fremvisning af tyvekosterne kombineres med en historie om noget, værten har kvajet sig med. Det bliver med garanti morsomt, og gæsterne vil hyle af grin. Højdepunktet indtræder, når hun vikarierer for den stripper, som hun påstår, var hyret til festen, men som desværre sidder på toilettet med ondt i maven. Hun udfører med stor ynde sit komik-stripshow, og ingen vil kunne holde latteren tilbage.

Strisser Åses show er velegnet til alle festlige lejligheder lige fra fødselsdag til bryllup og sølvbryllup. Også et hit til svendegilde, firmafest og åbent hus – kort sagt alle festlige lejligheder.

Showets varighed: Fra 10-30 minutter alt efter budget.

 


 


 

Relaterede kunstnere:

Fupfotograf . Stripper Åse . Fupmedarbejder . Fupveninde - Fupkæreste . Rytme Dorthe . Tante Tut . Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music