>Louisiana Jazzband med sangerinden Daimi<

02004.6041 Louisiana Jazzband sangerinden Daimi

Louisiana Jazzband har besøgt stort set alle landets jazzklubber og festivaller og besøgt såvel Sverige som Tyskland, Holland, Grønland og USA.

Orkester med eget museum!?
Nej, ikke helt. Men det er rigtigt at bandet har fungeret i så mange år at man kunne forledes til at tro det. Louisiana Jazzband spiller udadvendt, dansevenlig jazz i højeste professionelle udførelse. Musikken og musikerne passer til enhver tænkelig, festlig anledning.

Den gyldne swingtid
Repertoiret er bredt og swingpræget. Melodierne hentes fra jazzens vidunderlige, evigunge, populære sangbog og kendere vil genhøre melodier fra Louis Armstrongs, Count Basies, Duke Ellingtons og Fats Wallers jazzværksteder. De flotte arrangementer er skrevet af trompetisten Bent Haastrup. Det er blevet sagt om bandet at det spiller så det lyder som "11 mand i hvid smoking".

Louisiana Jazzband har gennem de senere år udgivet 4 cd'er:
Harlem Nocturne (1995)
Night Train (1996)
Swing Session (2000).
In A Mellow Tone (2003)

Pressen skrev:
"Lørdag aften blev et helt forrygende møde med Daimi og Louisiana Jazzband, der kom direkte fra engagementer i Copenhagen Jazzfestival" (JPÅrhus, juli 2005).

"Daimi kom, sang og sejrede".
Hun var unægtelig i godt selskab. Louisiana Jazzband var en oplevelse i sig selv...... En flok garvede, kompetente jazzmusikere, der tager deres metier alvorligt, var en herlig helæsebringende afveksling for det rutineprægede og amatøragtige trutteri man for ofte møder i det traditionelle miljø. Bent Haastrup .... har med sine arrangementer af standartrepertoiret skabt en ny sound. Intet mindre." (JPÅrhus, jmuli 2005).

".... et band, der .... takket være Bent Haastrup har fået et pift af tidløshed." (Berlingske Tidende, juli 2005).

Daimi er kendt og elsket som skuespillerinde og revystjerne. Mindre kendt er det at hun har udviklet sig til en forrygende jazzsangerinde. Louisiana Jazzband har arbejdet sammen med Daimi i snart 20 år. På bandets 4 cd'er optræder hun derfor som solist på nogle af numrene. Den dejlige kunstner kan engageres sammen med bandet.

Musikerne:
For få år siden indledtes samarbejdet med den fantastiske pianist Lars Brogård. Han er ganske ung, kun lige fyldt et halvt århundrede, men spiller med det modne overblik og et kolossalt rytmisk "drive" som alle kan glæde sig til at høre. Han er med på andets nyeste CD "In A Mellow Tone".

Bent Haastrup spiller medrivende på trompeten og skriver de fornemme arrangementer. Han er veteran i Louisina Jazzband, hvilket man ikke kan mærke på ham. Har spillet med gud og hvermand inklusiv en lang række udenlandske navne, så som Ben Webster, Harry "Sweets" Edison og Benny Carter.
 
Basunisten Cosmus Bræstrup er en del år yngre, men dog alligevel bedstefar til fire guldklumper. Han spiller, sjovt nok, både robust og elegant. Og så speaker han – det gør han af og til ret vanvittigt.
 
Nyeste mand er saxofonisten Ole Olsen som også er kendt fra Ib Glindemann orkester. Som Bent har han været over alt også geografisk, idet hans sax har ført ham både til Mexico, Cuba og Libyen (før Gadafi!). Hans saxofonspil passer til Louisiana Jazzbands repertoire som fod i hose. Ham kan man kun glædes ved at høre. På trods af at Ole virker purung, så er han faktisk oldefar! - nok den eneste oldefar i dansk jazz.
 
Peter Federspiel (bas) har været i Louisiana Jazzband altid og medvirker på fornem vis til at løjerne kan udfolde sig til glæde for tilhørerne.
 
Thorkild Møller er en sprudlende, udadvendt trommeslager med stor national og international erfaring bl.a. med folk som ‘Champion’ Jack Dupree og Ben Webster. Sammen med Peter Federspiel sørger Thorkild for en klippefast rytmisk timing hos Louisina Jazzband med sangerinden Daimi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu:
Startsiden . Artister . Børneaktiviteter . Børneunderholdning . Country . Danseorkestre . Diskoteker . Duo musikere .
Folkemusik og viser . Foredrag . Gospel . Jazz . Klassisk musik . Komikere . Konferencier . Musikere søges . Receptionsmusik . Rock og Blues . Serveringsteater . Solister . Solo musikere . Street Parade . Tryllekunstnere

Musiker-Børsen ApS -  Aage Jørgensen - Slåenvej 3 - 6600 Vejen - telefon 75 36 34 40 - aage@musiker-boersen.dk

Relaterede kunstnere:
:.Birthe Kjær.: 40 års jubilæum . Cafe Kølbert - hele Danmarks serveringsteater . Festmaskinen: 4 - 5 - 7 - 9 - 11 musikere - booking . Lars Herlow: Klassens Tykke Dreng - booking . Anne Marie Helger:: Komikøs - søllement - unplukket forestilling med Anne Marie Helger . Lars Hjortshøj: Bundsolid komiker - performer

 

02004.6041 Louisiana Jazzband sangerinden Daimi et af de mest fremtrædende kammermusikalske jazzensembler på den danske jazscene. Bandet har gennem mange års samarbejde udviklet en meget personlig, smuk lyrisk sound.
Musikken rummer stor dybde og ro og den spilles med en varme, glæde og til tider næsten telepatisk indforståethed musikerne imellem. Repertoiret rummer danske sange, salmer, jazzstandards samt kompositioner fra Danmark og Sverige af både ældre og nyere dato.

Orkestret bevarer her både en tråd langt tilbage i jazztraditionen og samtidig får inspirationen lov til at leve frit, så denne tråd bliver ført sikkert frem til nutiden.

Louisiana Jazzband sangerinden Daimi spiller musik for folk med hang til det varme, lyriske og melodiske.

Her kan du se en liste over vore kunstnere inden for jazz og swing:

All-time Jazz- og Swingband - lydniveautempo
Almost Ella Jazz Trio
Arosia
Basement Jazzband
Bernadotte Swingers
Bjarke Falgren
Blaa Mandag Jazzband
Bourbon Street Jazzband gallery
Brigitte Escobar Trio
Cheese'n Wine Music - Henrik Bay - Niels Stuart - Smoothjazz i verdensklasse
Danish Dixieland Band
Christian Søgaard Trio - livfuldenergimusik
Favorittes - vokalswingtrio - kontrabas
Fessors Kvartet
Frei´s Jazz
Full House - 3 musikere
Hans Knudsens Jumpband
Ib Glindemann's Orkester
Jangmark og Vinsand swingtime
Jazz Buffetten
Jazz Five
Jazzkavaleriet - gangigadenjazzmusik
- Jazznødderne: Swingende jazzmusik - krydret med vanvittige påfund og skøre indfald
JazzOBS
Jazzeau - Up-front baggrundsmusik
Jensens Jazz Serenaders
Jesper Thilo
Jordans Drive
Just Friends - jazz - swing - bossa nova
JØRGEN SVARE NEW JAZZ TRIO
Lake City Jazzband
Louisiana Jazzband sangerinden Daimi
Madam Blue's Jazzband
Majken og Fjeldtetten
Maria Emig & Tommy Garcia Duo
New Orleans Swing Band
Nissenbaum Trio
Nulle - Verdensorkestret
Onkel Dunkel
Organic3 Niels Ove Sørensen feat. Benjamin Koppel
Papa Bue's Viking Jazz Band
Poul-Erik Kreinøe's Kvartet
::Prima Junior - funnyjiveplaying::
Ramsings Orkester
Ramsings Street Paraders
Seven Up
Sigurd Barrett and The Cigars
Silver Rosendal Stompers
Singers - rf02064.2658
Sinne Eeg - jazztalentsolist
::Six City Stompers - entusiastiskt traditionelt jazzband::
Some like it hot: 6 kvinder stort swing-orkester
SWEET SUE’s TRIO - En dejlig stemme, swingende evergreens - gode kendte spirituals
Swingslingers
The Barbars
The Dixieland Gypsy Band
Valdemar Rasmussen Trio - jazzformidling
Vestre Jazzværk