>Lars Muhl - sangskriver-forfatter<

Lars Muhl - forespørgsel om foredrag

--Lars Muhl - sangskriver-forfatter--

Lars Muhl kan bookes til foredrag med udgangspunkt i sine bøger:

Seeren
Tager udgangspunkt i Lars’ møde med Seeren fra Andalusien og bogen af samme navn.

Maria Magdalene
Tager udgangspunkt i de efterfølgende studier i Sydfrankrig vedrørende Maria Magdalene og den feminime kraft. Det er de studier, som er beskrevet i bogen "Maria Magdalene".

GRAL
Tager udgangspunkt i den udforskning, som Lars har foretaget af fænomenet "GRAL" og har beskrevet i bogen af samme navn.

Det Knuste Hjertes Visdom
Yeshuas og Marias evangelium. Bogen, som udkom d. 9. marts 2007, er udgangspunktet for dette foredrag. Essensen af studierne i Sydfrankrig

Om Lars Muhl
Lars Muhl ER FØDT I 1950 OG har siden 1969 været en del af den danske musikscene, først med bands som Dragon Fly, Daisy og Warm Guns, for senere hen at gå solo.

En lang række musikere har fortolket Lars Muhls sange, som det især kunne høres på en sjældenhed i dansk musik, nemlig et hyldestalbum, ”From All Of Us” fra 1993. Her på kunne man blandt andet finde bidrag af Nanna, Kasper Winding, Lis Sørensen, Sound Of Seduction, Hanne Boel, C. V. Jørgensen, TV-2, Fielfraz, Miss B. Haven og Gangway.

Der er på verdensplan blevet solgt over en million plader med sange af Muhl, hvilket gav ham WCM's Songwriter's Million Certificate i 1990.

I 1995 deltog Muhl i det danske Melodi Grand Prix - som dét år hed Musik Event - med sangen "Europa", der gav ham en andenplads.

Lars Muhl har ud over musikken ladet sin poetiske åre afføde en række bøger. Desuden har han fungeret som producer for blandt andet Henning Stærk.

I 1999 valgte Lars Muhl at stoppe som aktiv musiker, hvilket han gjorde han med opsamlingsalbummet Till The End Of Time – Best Of Lars Muhl, som ud over at indeholde de stærkeste sange fra hans karriere også indeholdt bonus-cd’en The Bedroom Tapes, som er ikke før udgivne demoer.

Lars Muhl fungerer nu som alternativ behandler med speciale inden for indre vejledning og healing.

Diskografi
Med Daisy: "The Lonesome Brigade" (1975)
Med Warm Guns: "First Shot Live" (1979)
"Instant Schlager" (1980)
"Italiano Moderno" (1981)
"Follow Your Heart Or Fall/Lonely" (1983)
"Hey Hey Hey - Live Roskilde Festival 1983" (1983)
"Hard Luck" (opsamling) (1990)
"The Glorious Art Of Breaking Little Girls' Hearts And Blowing Big Boys' Brains" (1986)
"King Of Croon" (1988)
"When Angels Fall" (1991)
"Kingdom Come" (1994)
"Regnfang" (fra musicalen af samme navn) (1996)
"Mandolina" (1997)
"Till The End Of Time - Best Of Lars Muhl" - opsamling (1999)

Bibliografi
"Sjæl I Flammer" (1993) (Første bind i sjælsrejse-trilogien)
"Zoé" (1995) (Andet bind i sjælsrejse-trilogien)
"Frejas Øje" (1996)
"Skyggerejser" (1998) (Tredje bind i sjælsrejse-trilogien)
"Hjertets Stilhed - Samsøs Kraft" (1999)
"Den Himmelske Vej" (2000)
"Seeren fra Andalusien" (2002)
"Maria Magdalene" (2004)
"GRAL" (2006)
"Det Knuste Hjertes Visdom" (2007)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu:
Startsiden . Artister . Børneaktiviteter . Børneunderholdning . Country . Danseorkestre . Diskoteker . Duo musikere .
Folkemusik og viser . Foredrag . Gospel . Jazz . Klassisk musik . Komikere . Konferencier . Musikere søges . Receptionsmusik . Rock og Blues . Serveringsteater . Solister . Solo musikere . Street Parade . Tryllekunstnere

Musiker-Børsen ApS -  Aage Jørgensen - Slåenvej 3 - 6600 Vejen - telefon 75 36 34 40 - aage@musiker-boersen.dk

Relaterede kunstnere:

Peter Mygind - Om at blive et stærkt menneske . 047.113: Søren Pilmark - Beleven - velformuleret komik . :.Abba Revival Band.: Atmosfæren fra ABBA's storheds tid er her endnu . Musik til bryllup - bryllupsbands fra 10.000-15.000 kr . Back to the 80s og Charlotte Vigel . Die Herren - in the name of U2

Relaterede emner: