>Skyband - partyband - bombe af humør - fest - lys og lyd<

Booking forespørgsel * Lyt til musikken

Skyband - partyband - bombe af humør - fest - lys og lyd

SKYband består af topprofessionelle, engagerede musikere og sangere, der elsker at slide folks fødder og stemmer op... og har gjort det i rigtig mange år.

Spille-glæde, og en god portion rutine, holder ganske enkelt gulvet fyldt med glade gæster fra start til slut.

Disco, pop og rock med en energi og originalitet der skal opleves.
De to frontfigurer, C. Falkenlind & J. Oun, har begge en bred og farverig karriere bag sig både på scenen og på TV (bl.a. Stjerne for en aften og

 DMGP), og repræsenterer den fem-stemmige vocalmaskine som SKYband i virkeligheden er. Smittende vokalekvilibrisme der i den grad rækker ud over scenen og ned til de bagerste rækker.

Et bredt repertoire kræver en bred sangflade, og SKYband er netop kendt for at mestre den svære kunst at underholde uden at det på noget tidspunkt går hen og bliver monotont. Tværtimod er alle genrer repræsenteret med en glød, klang og entusiasme ud over det sædvanlige. Her er alle smags- og aldersgrupper med.

SKYband er især også kendt for guitarsoloer der får hele salen til at stoppe op... kun afbrudt af dem der spiller med i luften.
SKYband er også leveringsdygtig i et alsidigt dinner repertoire, der spænder fra Michael Bublé til Tyrolerhatten...

Bandet har et stort og bredt repertoire af musik for enhver smag og i enhver genre lige fra ældre evergreens, op gennem tiden, til de nyeste hits. Der er altid fyldt op på dansegulvet når Skyband spiller.

Dinermusik, dansemusik og lysshow i særklasse.
Alt er gjort for at kunne tilfredsstille publikum i enhver given situation.

SKYBAND er godt humør, spilleglæde og underholdning af højeste karat.
...Et af Danmarks bedste og mest efterspurgte danseorkestre.

SKYBAND har lagt stor vægt på vokalerne.
Alle i orkestret synger, og det giver et meget varieret lydbillede med flotte flerstemmige korarrangementer. Udover at synge på dansk og engelsk, kan SKYBAND også synge numre på spansk, italiensk og fransk. Voilá.

Bandet er særlig kendt for deres efterligninger af kendte kunstnere som John Mogensen, Brødrene Olsen, Johnny Logan, Elvis, Tom Jones, Robbie Williams, m.fl.… Selv den berømte guitarsolo i Gary Moore´s "Still Got The Blues" spilles, som var det var den ægte vare.
Orkestret har gjort et stort stykke arbejde for at få det hele til at lyde, som satte man en CD på derhjemme. Bare tilføjet den ekstra nerve og energi, der er typisk for et rigtigt godt live-orkester.

SKYBAND har ikke noget fast program med hensyn til valget af musik i løbet af aftenen. Der er nærmere tale om en "stor pose" af numre, de bare hiver op alt efter stemningen og publikum.

Bandet har deres eget udstyr med. Det afpasses naturligvis forholdene, både hvad angår størrelse og lydniveau. Hvis stedet er tilpas stort, kan orkestret opleves med et flot iscenesat lysshow, der indgår som en del af musikken.

SKYBAND kan selvfølgelig også spille musikken under middagen.
Der spilles et afdæmpet repertoire af udvalgte danske og udenlandske kendte klassikere. Indimellem krydres med et par smukke melodier på klassisk akustisk guitar akkompagneret af orkestret.

Man kan således under middagen nyde maden, tale med hinanden og have lidt god musik i baggrunden spillet af et rigtigt orkester.
Det sker en gang imellem, at gæsterne ikke hurtigt nok kan komme op på stolene og synge sange. Så kan orkestret selvfølgelig spille skålesange i bedste "sejle op ad åen" –stil.

SKYBAND er spilleglæde, godt humør og underholdning af højeste karat.
Alt er gjort for at fornøje publikum.

Relaterede kunstnere:

 Kaare R Skou - Christiansborgreporter . Christine Feldthaus . Birthe Kjær.: 40 års jubilæum . Per Vers - 1 Funky "Konklusions-rap

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music