>Replay - Ulrik Egholm - Line Nørgård Thomsen - booking<

Booking forespørgsel

Replay - Ulrik Egholm - Line Nørgård Thomsen - booking Replay

Replay er et 8-mands stort kopiorkester, der tilbyder en guidet tour gennem de seneste 3 årtiers største hits: Fed funk og svedig disco i vores 70’er sæt, glamour-rock og iørefaldende pophits i vores 80’er sæt, samt en sprudlende cocktail af danske og internationale hits i vores 90’er sæt.

Replay gør et stort nummer ud af vores sceneoptræden. Vi har fået specialsyet tøj til hvert sæt: Store flippere og højt mikrofonhår, lækre jakkesæt med høj skulderpudeføring, samt strømlinet 90’er outfits er med til at give bandet en ekstra dimension. Det er nærmest umuligt at sidde stille når vi trykker den af!

I front for Replay har vi Ulrik Elholm, en dygtig og meget karismatisk sanger. Ulrik er både sangunderviser og sangproducer, og har bl.a. arbejdet som vokaltræner i TV 2’s Popstars og på DR’s Showtime. Ved sin side har han Line Nørgård Thomsen, en rutineret sangerinde med masser af live-erfaring og pladeudgivelser i bagagen . Replay udnytter til fulde mulighederne i at have både en mandlig og kvindelig vokal – og vi krydrer vores show med en række klassiske duetter som f.eks The Time of My Life og You’re The One That I Want fra Grease.

Vores repertoire indeholder discoklassikere som Disco Inferno (Burn, baby burn!), That’s The Way (aha-aha) I Like It og Relight My Fire, en bragende 80’er intro med Eye Of The Tiger, The Final Countdown og Jump, danske succeser som Regndans, Kom Tilbage Nu og Den Jeg Elsker, samt hits af nyere dato fra navne som Backstreet Boys, Ricky Martin og Spice Girls. Til forskel fra andre jambands er vores store spændvidde med til at gøre festen både underholdende og alsidig, og vi rammer altid et bredt publikum i alle aldre.

Replay underholder i ca. 3 timer inkl. pauser. Vi spiller over hele landet på spillesteder, til julefrokoster, firmafester, fødselsdage og bryllupper mm. Vi har bl.a. optrådt på Godset i Kolding, på Arken, og på Mantziusgården i Birkerød, samt spillet firmakoncerter for Novo Nordisk, Coloplast, og PA Consulting – alle steder med fest, farver og fed stemning til følge.

Let the party begin…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu:
Startsiden . Artister . Børneaktiviteter . Børneunderholdning . Country . Danseorkestre . Diskoteker . Duo musikere .
Folkemusik og viser . Foredrag . Gospel . Jazz . Klassisk musik . Komikere . Konferencier . Musikere søges . Receptionsmusik . Rock og Blues . Serveringsteater . Solister . Solo musikere . Street Parade . Tryllekunstnere

Musiker-Børsen ApS -  Aage Jørgensen - Slåenvej 3 - 6600 Vejen - telefon 75 36 34 40 - aage@musiker-boersen.dk

Relaterede kunstnere:

Festmaskinen: 4 - 5 - 7 - 9 - 11 musikere . :.02057.2489 Peter Larsen - Skuespiller i solvognen.: . Anne Marie Helger:: Komikøs - søllement - unplukket forestilling med Anne Marie Helger . Carsten Mørch - kokodaleadership - 0769.1599

Her kan du se en liste over alle vore orkestre:

6Feet
Albatros Danceband
Antonelli Orchestra

B1 og B2 - festjysk musikerunderholding
Back To Blue
Bacons
Bad Influenze - Fredrik Wallin
Batman & The Jokers
Bierfest Orkester
Bittersweet
Bjørn og Okay
Blue Hawaii

CantusTyrolerne
Casper Panduro 08062011.165925
CC and Lee
Chiliband - Vibeke - Mette - Jonny
Collage
Company Band
Connect
Cool Cats
Copy Right

DanBand All Stars - pakkeløsning - firmafesten
Davids Decible
de4esser
De fynske tyrolere
De Glade Jyder
::Dreamband - musikalsk kvalitetsgaranti::
Fede Finn - Funny Boyz - Maud - sangerinde
Fenders
Festetten
Festmaskinen
Flyers
FOXX
Freaks
Funkarella - dynamisk blanding af dansevenlige hits
Funtex
Gemalerne
Gentlemen
Gladsaxe pigegardes tyrolerorkester
Goodfellas Danceband Viseguymusic
Good Times - appelerende musik - Alistair Foster - Klaus Lorenzen
Grand Prix De Luxe
Happiness Dance Band
Heaven
HitDeluxe Partyband
Hitmaskinen
Hitshakers - herlig - hårdtrykkende dansemusik
Ib Glindemann's Orkester
Jan og Sunny Boys
Jays
Jordans Drive