>Blue Hawaii bookinginformation<

Forside/menu * Booking forespørgsel * Video

 

Blue Hawaii Musiker-Børsen  

Blue Hawaii er i dag et af landets mest efterspurgte danseorkestre, og har siden starten af 1997 udgivet ikke mindre end 3 CD'er. Orkestret har turneret landet tyndt og været på et utal fa radio- og TV stationer, bl.a. i DR programmet "Musikbutikken", som den aften blev set af ca. 750.000 seere. Orkestret besøgte i år 2000 Færøerne, hvor de gav flere koncerter.

På live-siden lægger orkestret stor vægt på publikumskontakt, show, godt humør og et repertoirevalg, der passer til hvert enkelt arrangement. Der lægges ligeledes stor vægt på en god, konstruktiv dialog før, under og efter arrangementet, så alt forløber som planlagt.

Blue Hawaii's repertoire er bredt. Internationale hits, Rock´n´roll, dansband hits, dansktop og danske radiohits fra de største kunstnere herhjemme. Kort sagt: "Et supermarked med hylder, fyldt med musik".

Blue Hawaii har stor erfaring i kro- og klubballer, forenings- og firmafester, og mange andre festlige arrangementer.

Blue Hawaii består af:
Jesper Harring: Guitar - Trommer - Sang
Ole Svendsen: Bas
Jens Kr. Østergaard: Keyboards - Harmonika
Søren Jensen: Trommer - Saxofon

Orkestret Blue Hawaii kom til verden en januardag i året 1997
Ole og Jesper havde mødt hinanden i 1994, hvor de allerede fandt øvelokale i Skive, hvor de købte deres instrumenter,
 og begyndte at øve sammen.
Det var Jesper Harring og Ole Svendsen som tog initiativ til at starte orkestret Blue Hawaii med følgende besætning :

Det første job som Blue Hawaii spillede var på Rest Princess, Den 25.01.97 i Herning både publikum og restauratøren
var spændte på dette nye band.
Det første år spillede Blue Hawaii mest tilPrivate fester, samt lidt teltfester.

Efter knapt 1 år valgte Erik Pedersen at træde ud af gruppen, på grund af private årsager. Man fandt hurtigt hans afløser,
Lars Plovmann, som før sin tid i Blue Hawaii, spillede i duoen Sunshine.
Men duoen var ikke nok for ham, for han havde større ambitioner.
Da ham fik tilbuddet fra Blue Hawaii sprang han til.

1998
Guitaristen Kim Hemdorf valgte at træde tilbage i 98, for at hellige sig et studie til Pædagog. En del guitarister kom på prøve i øvelokalet,
men manden med den rette indstilling og gå på mod viste sig at være Jimmy Nielsen, som også velvilligt tog imod tilbuddet da det kom.
Tidligere spillede Jimmy i Duoen Romantica.

Efter nogen tid i øvelokalet var gruppen atter klar til at fylde de danske dansesteder med dansevenlige dansetoner.
Dette viste sig ret hurtigt at Blue Hawaii var et orkester med fremtid i.

Det gik nu pludselig meget hurtigt for de 4 friske fyre, og kontrakterne strømmede ind. I August måned 98 blev de af CMC bedt om at være backing group for Bjørn & Johnny i et TV program, som hed, Sommer ved søen. Dette var naturligvis endnu et springbræt til orkestrets stigende popularitet. Sommeren 98 var også en travl periode for Blue Hawaii, der nærmest fløj fra job til job.

Debut album April 1999
I efteråret 98 mente de 4 gutter at tiden var inde til at lave den første cd.
Materialet var klar i starten af 99 og pladen blev indspillet i Februar/Marts Måned i Audio Craft studio i Skive.
Pladen blev præsenteret i Skive Hallerne I forbindelse med Skive Orkesterforenings årlige PR koncert.
Ugerne efter tog de på en landsdækkende radio-tur. Debut-albummet gav nu gruppen en mulighed for at opnå mere omtale og efterspørgsel.
Cd'en blev testet På de fleste lokalradioer landet over, hvor den mange steder opnåede mange topplaceringer med bl.a. numrene:

En stor buket røde roser.
Når man har fundet sin kærlighed.
Hvad er kærlighed.
Et venligt ord.

I 1999 var Blue Hawaii så heldige at kunne præsentere den nye cd I Musikbutikken med Keld Heick, Walkers samt Peter Viskende fra Big Fat Snake. Blue Hawaii blev denne aften set af 1.000.000 seere.

2000
Dette år havde Blue Hawaii fortsat mange jobs ligesom i 99
Men i August måned 2000 fik de så for første gang et arrangement Uden for landets grænser. Blue Hawaii skulle spille på Færøerne 2 dage i træk.
Det var en kanon oplevelse!

2001
Lars Plovmann som havde været med i 2 år valgte så at forlade gruppen Og straks stod hans afløser klar, Jens Kristian Østergård fra Mors.
Jens Kristian havde tidligere spillet i duoen Philadelphia indtil sin start i Blue Hawaii.

Tiden var nu inde til at lave noget nyt så i februar måned 2001 gik de i studiet for at indspille Blue Hawaii Vol 2. som så udkom i april måned 2001. Efter radioturen for Vol 2 spillede de i søndags bingo på tv stationen DK4 i Ålborg.
 I 2001 var Blue Hawaii med ugebladet Hjemmet i Fakse for at overraske brudeparret ved deres fest i Fakse.
Fra Vol 2 var følgende numre de populæreste hos lokalradioerne.

Enkebal.
Danse natten væk.
Den første kærlighed.

2002
Dette foråret gik de igen i studiet for at lave deres cd Vol 3, som udkom midt i maj måned og indeholdt 12 numre blandet med dansemusik.
Lidt numre med et snært at rock og country samt nogle stille sjælere.

Blue Hawaii Vol 3 kom som sagt på gaden i foråret 2002, og som noget nyt havde de en gæstesolist med på Cd'en Erica Sjöström fra Sverige.
Blue Hawaii tog til Stockholm og sang duet med hende.
Nummeret De følelser vi deler, som er den svensk-danske duet ryger til tops på mange hitlister I Sverige og Norge.

2003
I dette år havde orkestret også fint med job, jobbene begyndte at lægge på ca. det samme som de foregående år, og der kom mange genbestillinger, som jo er dejligt at have. Det blev også dette år at BH første gang skulle spille non stop med andre store skandinaviske bands, nemlig til det store Skandinaviske Dansegalla i Herning Kongrescenter den 27 september sammen med følgende orkestre fra Norden: Thorleifs -Scandinavia - Ingemars -  Birte Kjær - Tina Siel - Albatros og kollegaerne fra Thy, Kandis. Det var en stor oplevelse. Dette år var også året hvor endnu et gammelt medlem trak sig tilbage af personlige grunde og flytning.
Guitaristen Jimmy Albin som trådte ind i 1998, valgte efter 5 gode år at stoppe i marts måned 2003.
Jesper Harring som altid havde spillet trommer i BH havde i flere år drømt om at komme frem på scener, og han tog chancen og byttede trommerne ud med sin guitar. Det krævede at BH nu skulle have en anden til at overtage trommerne. De prøvede mange trommeslagere, men valget blev den 23 årige Søren Leander Jensen Fra Frøstrup, Thy.(årgang 1979)

Søren havde de samme drømme som den eksisterende del af gruppen og passede aldersmæssigt godt ind. Søren Jensen spillede også saxofon på Blue Hawaii vol 2 i 2001, så han kendte godt gutterne han skulle med. Han startede i marts og er faldet godt ind i orkestret. De er i gang med optagelserne til næste års video.

2004
Blue Hawaii udgav for første gang en Fanvideo og Live CD samt DVD, som udkom først på året.
2004 spillede Blue Hawaii non stop med kollegaerne Tonight fra Thy og optrådte også sammen med disse i 2004:
Birte Kjær, Gemalerne, Zindy Lauersen, Jette Torp, Bombay Rockers. Bjørn og Johnny Hansen, Richard Ragnwald, Keld og Hilda Heick.

2005
Blue Hawaii udgav deres 4 hele album som kom til at indeholde 14 nye numre.

2006/ 2007 /2008
Her har orkestret ikke lavet nogle albums men brugte tiden på at spille ude og pleje dansestederne. i 2008 fik drengene deres nye bus. De købte i år 2000 den gamle Kandis bus og kørte i den i 8 år. Den var slidt op og de købte derfor en ny udgave af denne Iveco Daily, som er en fantastisk spillebus.

2009
Blue Hawaii er i gang med at lave det nye album som kommer til forår 2010, det kommer til at indeholde musik med knald på, den bliver mere rå end tidligere udgivelser men stadig for det modne publikum. Blue Hawaii spillede også i TV-Glad. Indslaget bliver vist senere på året.

Relaterede kunstnere:
::Pia Fris Laneth - livsbetingelser - storyteller - 0235.1943:: . Henning Kirk - huskebogen - 0248.9802 . 0360.1801:: Peter Mygind - Om at blive et stærkt menneske . Paula Larrain - freelancejournalist - ordstyrer - konferencier - foredragsholder