>Sebastian Klein Band: Niklas Schneidermann - Anders<

Sebastian Klein - Jacob Terp Riising * Sebastians skøre safarishow

Sebastian - foredragsholder - historiefortæller - konferencier * Sebastian & Chapper


    

Sebastian Klein Band

Du kender Sebastian Klein. Og du kender musikken - som er et resultat af et samarbejde mellem Sebastian selv og Niklas Schneidermann fra Magtens Korridorer - fra "Kære Sebastian" på DR1. Den om brevduen, den om aben A, der altid slapper af, den om dyrepasseren, den om at "den er gal!"...

Nu kan du høre musikken. Live! Fremført af Sebastian Klein og hans sejt swingende, råt rockende band, der består af Niklas Schneidermann på bas, Anders Ramhede på trommer og Mikkel Fjelding på guitar.

Udover musikken vil der være mulighed for at opleve Sebastian som f.eks. dyrepasser og rockstjerne – og i pyjamas og nathue!?

Der vil også være små historier, overraskende overraskelser og chokerende chok til børnene (ja ja, de voksne må da også gerne lytte med...) leveret med Sebastians sædvanlige energiske energi, humoristiske humor og engagerede engagement.

En fantastisk musikalsk og morsom oplevelse for børnene - og minsandten også til at holde ud for forældrene.

Showet varer ca. 45 minutter.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kære Sebastian - 200 dyreprogrammer med Sebastian Klein i Morgenhår på DR1

Kan en pingvin få lungebetændelse? Kan man dressere en isbjørn? Og hvorfor synes latterfuglen ikke, at det er sjovt at blive fodret?

Sebastian Klein har sammen med instruktøren og produceren Lars Ostenfeld besøgt en række dyreparker i Danmark, nemlig Knuthenborg Park & Safari, Skandinavisk Dyrepark, Djursland, Ree Park - Ebeltoft Safari, Odense Zoo, Danmarks Akvarium, Københavns Zoo, Randers Regnskov, Ålborg Zoo og Givskud Dyrepark. Det er der kommet hele 200 små programmer ud af.

Instruktøren Lars Ostenfeld fortæller:
Sebastian Klein er dyrepasservikar i forskellige zoologiske haver, hvor han hver dag skal løse en opgave. Det kan være fodring, vask eller rengøring. Latterfuglen er for eksempel så farlig, at Sebastian er nødt til at fodre den iført styrthjelm og beskyttelsesbriller Han giver også syge dyr medicin og undersøger en pingvin for lungebetændelse. Nogle dyr skal flyttes og andre aktiveres. Han leger med en isbjørn og dresserer den som en hund og tager en graviditetsprøve på et næsehorn. Der er forskellige dyr i næsten alle programmerne, og i hvert program kommer brevduen ’SMS’ med post til Sebastian. På den måde følger han med i, hvordan dyrene ude i den vilde verden har det Sebastian læser brevet op, og vi ser en film med det dyr, som brevet handler om. -

Sebastian Klein har også lavet sangtekster, som Niklas Schneidermann fra Magtens Korridorer har sat musik til. Sangene vil også udkomme på CD.

 


 

Relaterede kunstnere: