>Bananer i pyamas - booking forespørgsel<

Til forsiden med Bananer i Pyamas

Hvis du udfylder nedenstående formular med din forespørgsel på Bananer i pyamas kontakter vi dig hurtigst muligt.

Navn:

Email:

Besked

 

Historie: bananleverandører i Pyjamas

Bananer i Pyjamas er en dejlig australske førskole-TV-serie produceret af den australske Broadcasting Corporation for 0-5 årige med en tema sang af samme navn skrevet af Carey Blyton i 1967 og offentliggjort i form af en bog med titlen "En bog af Nonsense «.

The Australian Broadcasting Corporation vedtog sangen for børns børnehave program 'Play School «. Da sange og efterfølgende animation blev så populært blev det besluttet at oprette "Bananer I Pyjamaser 'tv-program.

Bananer i pyjamas, B1 og B2, er drilsk tvillinger, der ikke kan modstå playing tricks på deres bamse venner Amy, Lulu og Morgan. Bare ned ad gaden er Rotte i en Hat, hvis butikken besøges jævnligt af bananer og Teddies. Serien er en blanding af indtaling og dialog, ros som er specielt sammensat musik og sange. Hver dejlig historie funktioner sjov, eventyr og gode humør sigter på forbehandlingstrinnet schooler.

I juli 1992, blev første episode af bananer i Pyjamas transmitteret i Australien på ABC-TV. Bananer i Pyjamas er siden blevet en af de mest populære og varig børns TV-programmer for førskole børn i Australien.

Bananer i Pyjamas vises nu i70 lande rundt om i verden med omkring 100 millioner seere, lige fra fra japansk til portugisisk.

Bananer i Pyamas har rejst verden rundt, besøgte Det Hvide Hus, hvor de mødtes med USA's præsident og syntes om opera. De betragtes som en af Australiens største eksport succeser.

Carey Blyton, komponisten af nonsens sang Bananer i pyjamas, skrev et stort antal værker - fra piano Solos, værker for saxofon quartets, korværker, folkemusik sang arrangementer jul julesange og orkestrale stykker gennem hans værker for børn - sange, orkesterværker herunder kammermusik, og viktoriansk melodramas.

Hans karriere som komponist og musiker tog ham fra den prestigefyldte Trinity College of Music i London til livet som en respekteret komponist og musik editor. Blandt de mange priser og legater hans arbejde tjent ham, Carey Blyton blev også præsenteret med en Gold Manuscript Award, som den australske Broadcasting Corporation i 2002 for at markere succes bananer i Pyjamas.

Relaterede kunstnere:


0218.111: Jytte Dreyer . Puk Elgaard - Temaet er "Karriere" . Gitte Jørgensen

Siden her er opdateret tirsdag, den 19. juli 2016, kl. 14:18

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere

 

Alberte Winding - 08032012155136 - booking
Ann og Aberne
Arlis Dukketeater
Asger Fonnesbech Ballonmanden
Bakkens Pjerrot
Ballonprofessor Bobbel
Bananer i Pyjamas
Benny Schumann
Bloody Mary Piratshow
Bodyguard - Julemand
Bubber
Bugislaw
Bølle Bob Show
Børnebanden
Cartoon Network Show

Chapper
Charlie & Binalto
Chemira videnskab og narrestreger

Cirkus Big - gøglershow - ballonklovn
Cirkus Panik
Cirkus Changhigh
Cirkus Minimus - 30012012144728
Cirkus Showie - Cirkustjeneren Garsón
Cirkus Skunk
Cowboykloven Bangbang - ristet klapperslange er godt

Mes1se sce2ne
WTMBXfc95DxBXfcB2