>Henrik Mortensen<

Forside/menu * Booking forespørgsel

 

Tryllekunstneren Henrik Mortensen arbejder som professionel tryllekunstner. Henrik Mortensen

Allerede som 7-årig besluttede han sig for at se nærmere på magiens verden - "Jeg ville vide hvad der lå bag alle de spændende numre, og siden jeg har kunnet læse, er alt omkring tryllekunst blevet studeret - mange ting er blevet trænet og trænet".

Henrik Mortensen har rejst i det meste af Europa, samt i Zimbabwe med sine tryllerier, hvor han har optrådt på bl.a. natklubber og hoteller.

Han sætter en ære i at være en alsidig tryllekunstner, der både optræder i cirkus, revyer, til byfester, firmafester, i børnehaver og skoler.

Henrik vil nødigt fremhæve et publikum frem for et andet, men børn har en høj stjerne hos ham. "Det er så herligt når de tror, at de har luret mig, og råber i munden på hinanden. Til sidst bliver de helt stille, når jeg alligevel overrasker dem alle sammen".

Henrik har medvirket i flere Tv-programmer og senest har vi set ham optræde flere gange i "Hokus Pokus Pilmark" på TV2. Henrik har desuden igennem de sidste 5 år "varmet publikum op" på DR´s forbrugerprogram "Rene ord for pengene".

Trylleshow for børn - Trylleshow for voksne - Close-up trylleri.

Henrik kan i november og december også engageres som julemand sammen med en Musiker med et stort juleshow med sanglege, konkurrencer og præmier til børnene.

Det er både foreninger og firmaer, som booker ham til juletræsfester.

Relaterede kunstnere:

Cool Cats - Søren Hjort - Torkil Jolin.: . Radiodiskjockey Jørgen de Mylius . 0187.11 Cantus Tyrolerne: Absolut original Oberkrainer-besætning . 0508.190:: Fenders - 33 år med dansk pop / rock i den musikalske superliga . Festmaskinen: 4 - 5 - 7 - 9 - 11 musikere