>HLftHqfCHRKAl2edMR<

Forside/menu

Autentiske Touring HLftHqfCHRKAl2edMR, ture på internationalt plan og udfører for Koncerter, Festivaler, Messer, gymnasier, Dances, bryllupper, begravelser, Life Celebrations, Corporate shows, Kasinoer, parader og mange andre funktioner, der ønsker High Energy Farverige Entertainment.

Priserne er relevante for rejse situationen, antal spillere og relaterede udgifter, og kan Pro normeret til træfninger af flere datoer.

Engagementer inden for en 100 mile radius af San Francisco er omsætningspapirer for Begravelser og korte varighed Events Kontakt os med oplysninger.

Vi er den eneste New Orleans Brass Band med en Five Star Gold Rating. Der er en meget god grund til.

Professionalisme på alle niveauer og meget glade kunder. 24 år som professionel Touring Brass Band, noget ingen andre brass band i San Francisco-området kan endda komme tæt på.

Vi konkurrerer i Kvalitet ikke pris, og du får altid, hvad du betaler for med dette band og nogle gange endda mere :)) Den oprindelige version af denne store band startede med All New Orleans spillere, flere har pensioneret og flere har desværre døde og borte til Big Second linje Band in the Sky.

Vi fortsætter traditionen og omdømme af denne store band med de bedste spillere i musikgenren, uanset om de er fra New Orleans.

I modsætning til mange andre brass bands, vi spiller også enhver form for Great Music sammen med vores traditionelle New Orleans Jazz. Vi udfører omkring 100 til 150 arrangementer om året i Californien, så hvis du ønsker at bestille denne gruppe ikke shoppe rundt efter en billigere bånd for lang eller kan du ikke være i stand til at få dem på alle, de er en virksomhed og bog godt ind i fremtid.

Vi har rejst over hele verden og Udføres med de største stjerner i Jazz & Blues R & B som: James Brown, BB King, Taj Mahal, Chaka Kahn, Herbie Hancock, Tito Puente, Manhatten Transfer, Chick Corea, Joe Zawinul, Dave Holland, Tony Bennett, Little Richard, Bo Diddley, The Family Stone, Wilson Pickett, Phil Collins, Gypsy Kings, Beach Boys, krig, Tower of Power, Los Tigres Del Norte, og mange andre.

 Har hovednavn mange mindre festivaler samt i Italien, Israel, Rusland, Spanien, Andorra, og Holland og USA. Helt tilpas i enhver situation, og kan spille ethvert sted til enhver tid med eller uden el, Stage eller P. A. system. Sceneshows eller Mobile Strolling shows. Meget fleksibel og kan tilpasse repertoiret, der passer til kundens behov eller ønsker, som vi er solide World Class professionelle musikere.

Seks stykke ensemble til 20 brik Orchestra Hyldest til Duke Ellington, Fats Domino, og Count Basie eller Ray Charles. Normalt 8 til 10 spillere

Vi er den mest populære Authentic HLftHqfCHRKAl2edMR i USA, og udføre store inspirerende Begravelser og Life Celebrations begivenheder hvert år. Dette er en Landsdækkende service samt International for dem, der har råd til at rejse. Vi vil bringe New Orleans Homegoing til dig.

Relaterede kunstnere:

A Banda
All-Time Street Paraders
Bramfri Street Paraders
Blæserbanden
Caribic Steelband
Copenhagen Pocket Brass
Dixie Stompers Street Parade
Hot'N'Tot
Jake Pedersens Stompers
Jazz Buffetten
Jazzkavaleriet - gangigadenjazzmusik
Jenner og Gadedrengene
New Orleans Swing Band
Nizzebanden - jule streetparade
Ramsings Street Paraders
Seven Up Street Paraders
Sigfreds Fodvarmere

Svennes Street Band
Sønderborg Garden - sambagarde
Trio Trut 3 x messingsuppe
Tre På Spil
Tropical Steelband