>Søren Hjort Kristensen - musicalsolist<

 

  Søren Hjort Kristensen

  

Navn:

Email:

Besked

"Vi kender alle sammen melodierne. Vi nynner med, når vi hører dem. Vi kan ikke side stille, når omkvædene kommer. Det er ganske enkelt sangene fra alverdens musicals".

Søren Hjort Kristensen præsenterer et forrygende MUSICAL SHOW, som giver Dem en fantastisk aften i musicalens verden.

Det er et musikalsk one-man-show, hvor Søren Hjort Kristensen optræder i diverse kostumer som "The Phantom of the Opera", Danny fra "Grease" og den amerikanske soldat Chris fra "Miss Saigon".

Samtidig synges de bedste sange fra de mange forskellige musicals. Der er også sange fra "Chess", "Les Misérables" og "Tordenskjold" afhængig af showets varighed.

Der er noget for enhver smag. De stille smukke sange fra de klassiske musicals og fuld fart på, når Grease-medley'et fyres af - så sveden driver!

Showet er også morsomt! Sangene kædes sammen af små historier og sjove indfald, hvor Søren Hjort Kristensen bruger sin mange års erfaring indenfor faget at gå i dialog med publikum og altid få et underholdende indslag ud af enhver spontan situation og kommentar fra publikum.

Hvem er han?

Sanger - Musiker - Entertainer - Komponist - Arrangør.... tidligere bankmand! Opvokset i et hjem med klaver, og har hele livet beskæftiget sig med musik og sang.

Startede som barn med klaver undervisning. Som 8-årig i uniform i Holbæk Garden på fløjte - senere orkestertromme.

Søren Hjort Kristensen har i årenes løb lært at spille på mange forskellige instrumenter - trommer, guitar, bas, klaver og ikke mindst lært at bruge sin sangstemme under kyndig vejledning af forskellige anerkendte sangere og sangpædagoger.

Har sunget kor på utallige indspilninger gennem årene og medvirket i Det Danske Melodi Grand Prix 3 gange. Har været med i mange forskellige musikalske TV-programmer i som både sanger og musiker. Endvidere medvirket i en teaterforestilling på Rialto-teatret i København.

Har spillet og sunget i forskellige orkestre fra midten af 70-erne - blandt andet "Strong Medice", "Love Birds", "Players", "Seebach Band", "SOAP" og været backing for "Svenne & Lotta", Zindy Laursen, James Sampson og Annette Heick.

The Phantom of The Opera

The Phantom of The Opera er vel nok den største, flotteste og mest melodiøse klassisk inspirerede musical, som er lavet i "nyere tid". Skrevet af Andrew Lloyd Webber og på trods af at en første opsætning havde præmiere på Her Majesty's Theatre i London helt tilbage i 1986, er den stadig høj aktuel. Den kører stadig for fulde huse verden over og har også kunnet ses i en fantastisk opsætning herhjemme på Det Ny Teater.

Søren Hjort Kristensen har optrådt ved flere koncerter i Falconer Centret med sange fra musicalen "The Phantom og The Opera".

I MUSICAL SHOW er der derfor altid et par sange fra The Phantom of The Opera. Hvem kender for eksempel ikke "The Music of The Night" og "All I ask of You"?

Søren Hjort Kristensen - Miss Saigon Miss Saigon

Billedet af Søren er taget ved et af hans første MUSICAL SHOW tilbage i 1998 med sangen "Why God why?" hentet fra musicalen Miss Saigon. En meget iørefaldende sang som stadig er på repertoiret.

Miss Saigon er en rigtig "West End musical", som Claude-Michel Schönberg og Alain Boublil har skrevet. Og det er vel det komponist par, som er kommet tættest på Andrew Lloyd Webber's "Musical Imperium". Deres største succes "Les Misérables" kom i 1980, og senere lavede de så denne her musical "Miss Saigon" med premiere i London i 1989.

Miss Saigon har også været en dansk succes flere gange blandt andet på Østre Gasværk.

Søren Hjort Kristensen - Chess Dette billede er taget ved en musical koncert i Falconer Centret, hvor Søren optrådte med sangen "Anthem" fra musicalen "Chess".

Vores nordiske bidrag til musical verden af Björn Ulvaeus og Benny Andersson. Efter de mange ABBA succeser skrev parret denne fantastiske musical med premiere i 1984. Allerede i 1986 blev den sat op i London's West End med Tommy Körberg som den mandlige hovedrolle. En romantisk trekantshistorie om en amerikansk og en russisk skakspiller og selvfølgelig en kvinde, der udspiller sig under "den kolde krig" mellem USA og Sovjetunionen, hvor begge lande ønskede at vinde internationale skakturneringer til propagandaformål.

Tommy Körberg har med sin fantastiske stemme og indlevelse gjort Chess nummeret "Anthem" til et af de største hits inden for musicalgenren. Alle kender den og er som regel altid på MUSICAL SHOW repertoiret, når der gives "ekstranumre".

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere

Relaterede kunstnere:
Per Vers - Funky foredrag . Peter Olesen - arktekturkritik - havnerundfart _-_048.188 Booking forespørgsel:: Peter Qvortrup Geisling - Lægens Bord . 
1303.0810:: Lotte Heise - Meget veltalende - nærmest en "Hurtigsnakker" . Trine Sick - ordstyrer/konferencier .
 
Lune Carlsen - Baggårdskattenr