>Senior Stand-up Jan Hertz<

Jan Hertz - Dronning Margrethe 2

 

SENIOR STAND-UP

Man har jo ikke ’ligget på den lade side’,- eller kommet sovende til det… Så det bliver STAND-UP.!

Da jeg som 16-årig med uundgåelig entusiasme og begejstring startede et børneteater med 35 børn i Lyngby-Taarbæk Kommune, var det åbenbart starten på foreløbige 50 år i teaterbranchen.

Det er blevet til opture, nedture..men jeg har aldrig kunne lade være med at turde.! Det giver øretæver.

Jeg kom ind på Århus Teaters Elevskole første gang jeg prøvede, - og blev smidt ud efter kun et år på skolen.! Jeg ’fyldte for meget’ lød det - og samtidig ’det er ikke på grund af dit talent’ ’du kan klare dig ude i branchen’. Der stod jeg!

Jeg startede kort tid efter Gentofte Scenen, et turneteater der begyndte med 1, 8 millioner i statsstøtte. Jeg var 26 år…

Jeg stod fast.
Spillede mange revyer, som jeg også instruerede i bl.a. Esbjerg og Randers.. Blev Teaterchef på Amager Scenen 1989-1996.

Underholdningschef i Tivoli 1999-2002…Har optrådt som Dronning Margrethe i 38år. Jeg står ved at jeg kan efterligne nogle af de personligheder der har gjort dybt indtryk på mig..Ebbe Rode, Kai Holm, Ejnar Federspiel, John Price..og så Majestæten. Jeg har iscenesat i Sverige jævnligt i de sidste tyve år - mit modersmål er svensk…. Står op stadigvæk og fyrer oplevelserne af ’live’..derfor Senior Stand-UP..! 


 

Relaterede kunstnere:

Birthe Kjær.: 40 års jubilæum . ::Kaare R. Skou - politikhukommelse:: . Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap" . ::Finn Nørbygaard - jadakforedragsholder

 

 

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere