>Maria og Michael<

    

Maria og MichaelMariah Rudi startede sin karriere i Norge som 8 årig med at synge børnesange på hoteller.

Foruden at være elite gymnast sang hun i forskellige kor (har vundet Norges mesterskabet i springgymnastik). Som 16 årig flyttede familien til Ålborg og her startede Mariah hos lærer Nina Lange på konservatoriet, hvor hun fik klassisk undervisning i sang i 5 år.

Som 19 årig begyndte Mariah Rudi at samarbejde med navne som bl.a. James Slater og Barbara Orbinson og har siden skrevet et utal af sange og tekster selv herunder bl.a. teksten til ”One Moment of Love”.
Sang som Studie sangerinde i 10 år og har sunget i Dance Trioen POINT, som i både Danmark og udlandet hittede med SHAME ON YOU.

Mariah Rudi har desuden optrådt med Dance navne som: ATB, EIFELL 65 , HAMPENBERG , LADY VIOLET, ANN LEE , SCOOTER, DR. ALBAN, og FRAGMA. Mariah var også gæstesangerinde på Hampenbergs første album.

Michael Bjørnson blev som 8 årig optaget på Sankt Annæ gymnasium til Københavns Drengekor. Derefter kom han i kirkekoret ved Københavns domkirke, og fortsatte senere i Drengekoret på deres verdensomspændende turné. I den periode sang han i øvrigt hovedrollen i Ingolf Gabolds
TV-opera Clerobin.

Efter nogle års pause blev Michael i 1993 kontaktet af Københavns Drengekor ved Ebbe Munk og blev tilknyttet koret i to år. I samme periode modtog Michael sangundervisning hos docent John Guttman ved Københavns Musikkonservatorium.

I 1994 indledte Michael Bjørnson et samarbejde med koncertpianist Ulrik Stærk. De to optrådte med en egen version af Mozarts opera “Tryllefløjten”.
I de efterfølgende 3 år modtog Michael sangundervisning hos Londons førende Westend sanglærer Mr. Ian Adams.

Michaels første rolle på de store scener i Danmark fik han i Flagermusen på Det Ny Teater i 1996. Derefter fik han rollen som Francis i La Cage aux Folles ligeledes på Det Ny Teater.

I 2000 tog Michael Bjørnson til New York og gik på The International School of Performing Art, hvor han bl.a. modtog undervisning af den verdensberømte baryton Sherrill Milnes fra Metropolitan Opera i New York samt af den anerkendte tenor Luciano Pavarotti’s Coach, Mo.Gildo DiNunzio.

I 2001 var Michael på Bermuda og i USA hvor han sammen med Bermudas symfoniorkester lavede koncerter med over 15.000 tilskuere pr. koncert.
Desuden har Michael sunget ved boksekampen mellem Mike Tyson og Brian Nielsen, som set af mere end 200 millioner mennesker verden over.

Mariah Rudi og Michael Bjørnson har med deres utrolige sangstemmer og smukke show imponeret mange mennesker.

De har med deres fantastiske sceneoptræden bjergtaget publikum i såvel ind- som udland. Deres internationale erfaringer giver den en styrke som er uimodståelig, og Maria og Michael er ubetinget et af Danmarks allerbedste bud på et par i international topklasse.

Maria Rudi har en smuk stemme, som vel er det nærmeste en dansk sangerinde kan komme på den verdenskendte solist, Celine Dion, og det er ikke uden grund at denne smukke stemme får de små nakkehår til at rejse sig. Sammen synger de numre som: The Prayer, Time to say Goodbye, All I ask of you samt smukke love song ballader. Og Michael´s store pragtfulde og vidunderlige stemme sammenholdt med hans flotte udstråling, kan få enhver kvinde til at smelte.

Om parret Maria og Michael:
Maria Rudi og Michael Bjørnson blev gift i sommeren 2003, efter at have kendt hinanden igennem et par år. Der var ingen tvivl om at dette unikke par ikke kun hørte sammen på en scene, men også uden for - og det har de så gjort siden.

Maria og Michael har deltaget ved store arrangementer:

Velgørenhedsshow - Danmarks Største digter gennem tiden H.C. Andersens 200 års fødselsdag i Parken, København 2005.

Indsamling til forskellige hjælpeorganisationer i Danmark
Ecco Walkathon, hvor de har sunget for mere end 100.000 mennesker.
Ikke kun i Danmark var de en kæmpe succes, men også i Stockholm, Sverige samt Berlin, Tyskland, hvor Ecco Walkathon blev afholdt for første gang i 2004. Her sang de på den berømte Brandenburger Tor.

Indsamling til forældreløse børn i Afrika.
Ved et stort anlagt indsamlingsshow i DR den 8. maj 2005, har Maria og Michael skrevet og komponeret en ny sang til fordel for forældreløse børn i Afrika. Her skal de sammen med diverse danske kunstnere opføre Deres sang live på TV.

TV-programmer
Har deltaget ved flere forskellige Tv-programmer i dansk Tv, - DK 4, hvor de er præsenteret i deres eget dokumentarprogram om deres liv og karriere. De har også optrådt ved flere lejligheder i DR samt TV 3.

Dansk Varmblod Hingste show.
Her har Maria og Michael været hovednavnet i forbindelse med afholdelsen af det store finaleshow for mere end 14.000 tilskuere.

Hotel D’Angleterre, København
Er fast tilknyttet Danmarks fineste 5 stjernet hotel, hvor de optræder mere end 10 gange om året i forbindelse med hotellets arrangementer.

Ambassadører
Maria og Michael er danske ambassadører for Børnehjemmet i Pattaya Orphanage i Thailand, samt for Terre des Hommes Børnehjem i Indien.

Indsamlingen til Tsunamiofrene, Øst Asien
Her har Maria og Michael været med på den meget populære støtte CD ”Hvor små vi er”, som er solgt i mere end 40 tusinde eksemplarer i Danmark.

Kongelig optræden, Danmark
Maria og Michael har ved flere lejligheder optrådt for HKH Prinsesse Benedickte, Komtesse Camilla af Rosenborg og senest ved Komtesse Feodora af Rosenborg´s bryllup.

Relaterede kunstnere:

Morten Jaeger - kulturinnovation - 0267.8495 . Jesper Bubandt Toft - idémarkedsplads . :.Jens Nauntofte.: . ::Henrik Byager:: Virksomhedskultur . ::Karen Thisted Foredragsforfatter:: . ::Arne Schumann - vaneopførsel - foredrag:: . ::Naja Marie Aidt - 90er forfatterforedrag

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere