>Kim Schwartz - solist eller band - booking<

        Video 1       

 

Kim Schwartz Trio  Kim Schwartz 

 

Har fundet melodien igen
Kim Schwartz fejrer 25 år i musikkens tjeneste med nyt album.

De seneste 8-10 år har været præget af sygdom og en række dødsfald i Kim Schwartz´ nærmeste familie.
Derfor har han af naturlige årsager ikke været så synlig i offentligheden, men trods alt været produktiv.
”Smerten ved at miste, forsvinder aldrig helt. Heldigvis har jeg musikken og bruger den som medicin og forsøger at skrive mig ud af det”, siger Kim Schwartz.
12. maj 2022 udsender Kim sit 10. album i rækken med sine nærværende sange og er igen klar til at tage på landevejen og sprede sol og kærlighed i øjenhøjde med sit publikum, både som solist, duo eller trio.

”Kom Nærmere” indeholder 14 sange i vanlig Kim Schwartz-stil med iørefaldende melodier og tekster omhandlende hverdagen, kærlighedsforholdet, verden derude, tankerne i livet. Ikke mindst de to smukke ballader, afskedssangen ”Kigger Lidt På Svaler” og den populære ”En Engel Som Dig”, der oprindeligt var tiltænkt Flemming ”Bamse” Jørgensen, rykker lidt i nakkehårene.

Albummet er indspillet i Corona perioden 2019-2022 og produceret af Kim selv, med god hjælp fra venner, kompetente og håndplukkede musikere, der hver især, med professionel og følsom hånd har bidraget og slynget om sig med velvalgte råd og toner, der matcher Kims tanker, ønsker og tekster.
Kims gode ven sangskriveren Nis P. Jørgensen har igennem hele processen været en tro og vigtig støtte, der rundhåndet og fra et godt hjerte, har delt ud af sine musikalske og menneskelige egenskaber og han har stor andel i at dette album er blevet helstøbt.
”Musik er som medicin. Man kan blive afhængig, - men uden farlige bivirkninger”Citat: Kim Schwartz

Kim Schwartz er kendt for at skrive og synge om det der banker på i hans hjerte og hoved, uden så meget skelen til hvad andre gør og tænker. ”Vi har alle en historie og jeg fortæller bare min. Verden er på mange måder forandret og vi må alle gøre en ekstra indsats og rykke tættere sammen, hvis det skal blive godt igen”,siger Kim Schwartz

I 1995 fløjtede det meste af Danmark med på sangen om ”Køge Torv” og blev starten på Kim Schwartz´ karriere, der med hårdt arbejde og løbende udvikling for længst har slået sig fast som et relativt etableret navn i Danmark. Mange vil primært kende Kim Schwartz fra den folkelige scene og fra sin medvirken i Dansk Melodi Grand Prix, men endnu flere kender desværre ikke så meget til det øvrige materiale Kim har udgivet, som må siges at stikke en kende dybere end de første udgivelser.

”Den sidste sang er ikke skrevet - før man løber helt tør for blæk” Citat: Kim Schwartz

Albumudgivelser 1993-2022
• 1993 - Glad For At Det Lige Blev Mig
• 1995 - En Helt Almindelig Mand
• 1997 - Gone Walkabout
• 1998 - Så Vidt Man Ved
• 2001 - Lykkelig & Fri?
• 2003 - Tjek På Sovsen
• 2006 - Verdens Bedste Øjeblik
• 2009 - Schwartz
• 2013 - Håndbog For Kærester
• 2022 - Kom Nærmere

Opvækst/ Fra drengerøv til mand.
Kim voksede op i den sydsjællandske by Haslev sammen med sin mor og 3 halvsøskende.
Til trods for at Kims skolegang foregik på flere forskellige skoler og at livet på ingen måder var let, grundet skilsmisser og andre forstyrrende elementer i en ung mands liv, fik Kim alligevel sin 9. klasses afgangseksamen i 1979. Kims far var sømand og bosiddende i Australien med ny familie. Som 16-årig mødte Kim sin far for første gang og efter et 3 mdr. besøg i Perth Australien rejste Kim igen hjem til DK, indtil han igen kedede sig og fik udlængsel og via sin fars hjælp fik en hyre på et skib som ”work-away” og sejlede i november 1981 med isbryderen Nanok S (rederiet A.E Sørensen) fra Svendborg til Melbourne i Australien.
Denne gang var Kim i Australien i 1 år, hvorefter han igen rejste hjem til pigen og den gamle sang og færdiggjorde sin handelsskole og i 1985 sin uddannelse som købmand.

I 1979/80 sad Kim på et loft på Håndværkerhøjskolen i Haslev sammen med Young (en vietnamesisk flygtning) og lærte akkorderne til ”House Of The Rising Sun” og siden har musikken været i kroppen.

Præsidenter/Sange til andre danske kunstnere/Kærlighed, Krig og Fred
Kim Schwartz skriver sammen med John Hatting i 1997 ”Jul På Vimmersvej” til Flemming ”Bamse” Jørgensen. Kim blir i starten af nullerne inviteret til at optræde for Præsident Bill Clinton ved Charity Golf arrangement på Grand Hotel i Stockholm.
Kim skriver og udsender i 2003 ”Hey Mr. President” (Life is so beautiful) i protest mod Iraq-krigen.
Kim Schwartz opnår en 4. plads ved Dansk Melodi Grand Prix i 2006 med sangen ”Åh Amore”.
Kim Schwartz har også leveret sange til b.la. Peter Belli, Dario Campeotto, Rock Nalle, Kirsten Siggaard.

Familien foran alt
Dansede med sin Susanne til sangen om ”Bette Davies Eyes” 14. august 1981 og de har, så vidt man ved, danset lige siden. Kim S er far til 2 børn, Anna og Rasmus og morfar til Annas 2 børn Carl-Emil og Elliot.
white

white2
Relaterede kunstnere:

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere