>Elvis Duo - Henrik Busborg<

Forside/menu * Elvis and the Devils . Booking forespørgsel . Video

Elvis Duo

Da Torben i foråret 2004 fik idéen til Elvis Duo, var Henrik i første omgang skeptisk. Det viste sig dog hurtigt, at enhver tvivl var ganske ubegrundet.

Showets underspillede humor, respekten for Elvis og ikke mindst musikaliteten holdt i den grad vand. Og fra den lille familiefest spredtes rygtet om showet fra mund til mund.

Der er kælet for detaljerne i et show med en ordentlig spand humor og masser af fremragende musik fra den største stjerne nogensinde. ”Blue Suede Shoes” eller ”Can’t help falling in love”… Ikke en eneste hofte kan sidde stille og ikke et øje er tørt!

Sammen er det blevet til utallige optrædener over alt i Danmark, men også shows i Tyskland og Sverige. Henrik og Torben har haft fornøjelsen af at optræde for flere kendisser, her iblandt HKH Kronprins Frederik, James P. Cain (USA’s ambassadør i Danmark), Sam Thompson (Elvis’ tidligere bodyguard), Anders Fogh Rasmussen, Claus Hjorth Frederiksen, Bendt Bendtsen, Mogens Lykketoft, Jørgen de Mylius, Keld og Hilda Heick, Pia Kjærsgaard og mange, mange flere. Elvis Duo har i flere omgange optrådt for Elvis Unlimited, den officielle danske Elvis-fanklub.

Elvis Duo er et musikalsk stand-up show i særklasse. Musikken leveres live, uden nogen som helst form for playback.

Publikum er aktive deltagere i et show, hvor musikalitet, spilleglæde og kærlighed til Elvis’ musik brænder igennem hver eneste strofe. Med underspillet humor og et glimt i øjet tager Elvis Duo kærligt hånd om de utallige hits fra Kongens skattekiste.

Elvis Duo showElvis Duo egner sig perfekt til enhver festlig sammenkomst. Intet er for stort, og intet er for småt.

Et typisk show med Elvis Duo varer 30-35 minutter.

Dobbeltshow (2 x 30 minutter) kan også bookes.

Det er også muligt at booke Elvis Duo + 1 (ekstra guitarist).

Firmaer, som booker Elvis Duo i forbindelse med messer og lignende, kan også træffe aftale om at bruge Elvis (Henrik) som blikfang ved standen (f.eks. i pausen mellem et todelt show).

Henriks interesse for Elvis er af ældre dato. Som helt lille blev han bidt af musikken, og interessen for personen Elvis er vokset støt siden.

I efteråret 2006 vandt Henrik det første officielle danmarksmesterskab i Elvis nogensinde, med den danske fanklub Elvis Unlimited som arrangør. Titlen blev forsvaret i 2007, og således kan Henrik altså kalde sig dobbelt dansk mester i Elvis.

Henrik har også skuespillererfaring med rollen som Elvis. To gange har han spillet Elvis i musicalen ”Elvis – historien om hans liv”. Første gang i juni 2004 i Odense (Odense Musical Teater) og senest i januar 2007 i Vejle (Vejle Musical Teater).

Henriks jumpsuit-park består af flere dragter. Alt fra Elvis’ 50’er guldlamé jakkesæt, over det ålestramme ”’68 Comeback Special” læder-outfit til de prangende Hawaii- og Las Vegas- jumpsuits fra 70’erne er repræsenteret!
De er fremstillet hos B&K Enterprises i USA, som arbejder sammen med Elvis’ egne jumpsuit-designere Bill Belew og Gene Douchette!

Torben har vist prøvet det meste! Til hans musikalske fortid tæller Tuff Enuff og kult-bandet HanCats, med hvem han har udgivet 3 cd'er. I en menneskealder har Torben været en del af det odenseanske musikliv og kender dermed Gud og hver mand.

Torben mestrer både elektrisk bas og kontrabas. Berømt og berygtet er Torbens håndtering af kontrabassen. Han kan de utroligste tricks, det være sig stående, liggende eller for den sags skyld svømmende!

Som et kuriosum kan det nævnes, at Torben er ejer af den eneste leopardskindsbetrukne kontrabas nord for Ækvator. Og rygtet vil vide, at han selv har skudt den... altså leoparden!

Startsiden
Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere

Relaterede kunstnere:

Per Vers - funky foredrag . ::Finn Nørbygaard - jadakforedragsholder:: . ::Peter Tanev - tornado-vejrprofet:: . Martin Erichsen - accelerationsudvikling . ::Carsten Mørch - personudviklingsforedragsholder